Czekam na lanieTrochę nas nie było ale obiecujemy poprawę
![]()
O tak, należy się mega lanie

ale fajnie, że się odezwałaś:-)
Co do szpitala w moim mieście się nie bede wypowiadać:-( ja rodziłam w Sejnach i teraz też bedę. A w szpitalu w Olec rózne cuda sie dzieją i jest niestety coraz gorzej. Ostatnio niedilnowali i dziecko przy porodzie zmarło:-( A nasz ordynator juz 2 sprawy w sądzie ma. Panuje tam ogólna znieczulica.
Ale to moja opinia i moich koleżanek.
Co do Kucharczuka to miałam o nim super zdanie, jezdziłam do Niego prywatnie, lekarz super, wszytsko fajnie tłumaczył itd. Byłam zadowolona ale jak sie dowiedziałam o ciązy pojechała, chciałam potwierdzenia, poza tym silne bóle brzucha miałam- on mnie po porostu olał:-( nie chciał usg zrobić bo twierdził, ze dopiero po 12 tyg ciąży zrobi i zwolnienia nie dał ani żadnych leków. Dał do zrozumienia że natura wie co najlepsze. Na drugi dzien w szpitalu z krwawieniami się znalazłam z z tym Panem nie chce mieć już do czynienia:-(
Nineczko nie pomoge Ci w kwestii dermatologa bo nigdy nie odwiedzałam i nie mam pojęcia

A ja teraz kilka dni w szpitalu leżałam, skurcze przedwczesne miałam, na szczescie sytuacja sie ustabilizowała i jest ok, gin kazał jeszcze 2 tyg wytrzymac i moge rodzić;-)
Trochę nas nie było ale obiecujemy poprawę 
Moi rodzice daja jej dużą terenówkę sterowaną - coś czuję, ze to będzie zabawka roku a nas czeka malowanie ścian
Hania ma w nosie zabawki dziewczęce i kocha wszelkie autka, koparki, dźwigi.. Ale i tak kupiłam jej w prezencie lalkę Agatkę co płacze, chichra się, je itp. Może to obudzi w niej instynkty opiekuńcze
Leniuch ale nie chce mi sie cały dzień stać przy garach zamiast bawić z gośćmi.