reklama

Mazurskie mamy !!!

nineczko zdjecia ładne :) mała zadowolona na pewno!:happy: i torcik też super mieliscie.
marta pochwal sie nowym gniazdkiem!:tak:
Aga no to u was tak jak i u nas impreza andrzejkowa sie szykuje;-)
musze menu przygotować..

U nas okej, słonecznie dziś bardzo. zaraz idę na miasto z synkiem musz coś kupić.
No i niedługo bede tesciki robiła, a może i nie bedzie takiej konieczności heh.
Pozdrawiam wszystkich!

reklama
Super fotki z urodzinek:tak: a Hania jaka zadowolona:-)

jak ja wam zazdroszcze imprezki andrzejkowej:-)

a zdjecia chatki bede musiała porobić, mam tylko te zewnątrz domu:tak:
I pomyśleć że udało nam sie wybudowacwszystkow pół roku:-):-)

Załączniki

• Obraz 019.jpg
    Obraz 019.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 38
  • Obraz 021.jpg
    Obraz 021.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 36
Bardzo ładny domek - ładna bryla budynku i zadaszony taras :tak: My nie przemyśleliśmydo konca sprawy i teraz daszek i garaż będziemy musieli dobudować (nie wiadomo kiedy :confused2:). Czekam na fotki wnętrza. To wasz piesek?

marta ładny macie domek! super :) też o takim swoim domku marzę i może kiedyś.... :)
Czekamy na wiecej fotek.

A ja już po zakupach, byłam zrobić zapas skarpetek:)

marta śliczny dom,podoba mi się i zazdroszczę:)
kinga zakupy udane to super.Ja już menu miałam ułożone w niedzielę,razem z koleżanka ułożyłyśmy także każda będzie coś przygotowywała,panowie mają zakupić alkohol i impreza powinna być udana,jak coś ale nie obiecuje to w niedzielę wkleję kilka fotek:)
nineczka 3 mam kciukasy za środową wizytę,będzie dobrze:)

...a teraz uciekam spać:)dobranoc!

Witam z ranka

Aga u nas na imprezach zus-owskich jest tak że każdy coś od siebie przynosi do jedzenia plus swoją flaszkę :) więc jest i dużo jedzenia i dużo litrów wódki(z nami to będzie 9ludzi) :-) Ja tam tylko wstawię kurczaka w piekarniku i zrobię mielone plus sałatkę grecką i tyle:-) I tak jest zawsze. Też dodam w niedziele trochę zdjęć o ile nie będę zdychała skacowana :-p;-)

Miłego dnia życzę wszystkim
idę sobie zrobić late machiato :happy: moja ulubiona ostatnio kawka.

Witam z rana:-)
dziekuje za miłe słowa:-) jak porobie wiecej zdjec, na pewno wrzuce, tak Nineczko na zdjeciach to moja psinka Kama:-)
A dzisiaj pogoda do niczego:-( a miałam ochote wyjśc na spacer, mam nadzieje ,że sie troche poprawi.

witam z rana i uciekam do kuchni,właśnie piekę kurczaka,potem biorę się za sprzątanie chatki i biegnę do sklepu po bluzkę na sobotni wieczór bo mam już upatrzoną a wczoraj jednak po nia nią nie poszłam a następnie do pracy:)
miłego dnia dziewczyny:)pozdrawiam!!!

reklama
Ło matko jaka pogoda :confused2: W pracy chorobska się szerzą - już kilka osob na zwolnieniu z powodu przeziębienia i stanow grypowych. Jaki ten narod głupi momentami - chore baby a lazą do pracy innych zarażać :wściekła/y:
Zaraz zasnę przed tym komputerem :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry