reklama

Mazurskie mamy !!!

3ci raz wcięło mi posta :wściekła/y::no::wściekła/y:
Kinga- do lekarza marsz! Nawet mała nadzerka utrudnia zajście w ciążę, jakaś błaha z pozoru infekcja ... Uszy do góry!

maarta- jak samopoczucie?

syneczki - twoje syneczki to bombowe chłopaki :tak: Czy na tym zdjęciu z wózkami to jesteś ty?

reklama
Syneczki super zdjęcia, a chłopaki etra:tak:
Kinga ja bym zrobiła jak Dziewczyny piszą, czasami jest bardzo błachy powód a w ciążę zajść nie można, zawsze lepiej to sprawdzić:tak:
ja przed starankami o drugiego dzidziusia byłam na wizycie kontrolnej, wszytsko dokładnie sprawdził lekarz, zrobił usg, badania, cytologie i z czystym sumieniem mogłam starac sie o dziecko bo kazało sie ze jest ok. Jeszcez raz zycze powodzenia.
Czytałam tez gdzies, ze podłoże psychologoiczne tez ma duzy wpływ na zajście w ciążę, ze czasami za bardzo tego pragnieny i taka jakby blokada sie włącza, ze pary długo starające sie o dziecko muszą sobie przerwy robic, nie myśleć o tym i często to skutkuje:tak:
A ja czuje sie wyjatkowo dobrze:tak:
Miłego dnia!

Ale dziewczyny ja już robiłam badania u swojego ginekologa zanim zaczeliśmy starać się o dziecko i było to w sierpniu 2008r wszystkie wyniki miałam dobre. Do kwietnia 2009 jednak nie mogłam zajsc w ciażę i zrobiliśmy sobie przerwę na pare miesiecy. No i od Października zaczęliśmy nowe starania i też byłam na badaniu kontrolnym prywatnie i gin dał nam zielkone światełko bo wszystko jest okej ze mną.
A nadżerki już nie mam, miałam wypalaną po urodzeniu Filipka.
I tyle.... widocznie mam w gwiazdach zapisane kiedy bede mamą drugi raz:) Jestem spokojne jeszcze... Zobacze do stycznia jak bedzie, a może teraz nam sie uda w grudniu :)

Pozdrawiam was :happy:

Witam wszystkie dziewczyny:)
Kinga przykro mi ale mniej nadzieję że w końcu się uda...3mam mocno kciuki:)
Anetko śliczne zdjęcie...aż chce się lata a tu za oknami paskudna zima się zbliża niestety....:)
marta 3 mam kcukasy za szybkie rozwiązanie:)

...a u mnie wszystko ok:)nie długo święta,po woli zakupujemy resztę prezentów dla Alana bo mój prezent już przyszedł i męża też,także jesteśmy bardzo zadowoleni:)
...i nie ukrywam że czekam aż minie grudzień bo w styczniu będziemy bukować już bilety na koniec marca bo przylatujemy na święta wielkanocne...tak bardzo już się cieszę:)

miłego dnia pozdrawiam!!!

Witam mamuśki ehh mam wielki dylemat jak każdego roku wiedziałam co za prezenty dzieci od mikołaja dostaną tak teraz pustka na umyśle. Nie wiem czy spowodowana tym iz wszystko co mi przychodzi na myśl mają czy brakiem pomysłów. Dajcie jakieś idee bo mnie od tego myślenia mózgowie eksploduje :confused2:

Nineczka tak to ja we własnej osobie 3 m-ce temu tam jeszcze z ciemniejszymi włosami na dzień dzisiejszy farby brak sama natura a wiec bląd :-D po za tym nic sie nie zmieniło. Jeżeli posiadasz konto na nk zapraszam tam tych fotek jest mnustwo. Dokladne namiary podaje na priva co by przypadkowo zagladające osoby na forum nie miały za łatwo :-D:-p;-)

Agniś nie wiem czy chwaliłaś się co to za prezenty ostatnio mało mnie tu było więc w razie gdybym ominęła przypomnij :-)

Martuś I tak trzymać kondycja i świetne samopoczucie czego chcieć wiecej :-D

Agniś nie wiem czy chwaliłaś się co to za prezenty ostatnio mało mnie tu było więc w razie gdybym ominęła przypomnij :-)
...nie Anetko nie wspominałam ale mogę napisać:)mój mąż dostał nowe dvd,ja wybrałam sobie mp4 (nie będę pisała jakiej firmy bo nie chcę robić reklamy ale firma jest oryginalna) a Alan na 6go dostanie trzy ciuchcie które przyciągają się na magnes(bardzo lubi)na 24 dostanie laptopa dziecięcego do nauki języka i nie tylko a na 1go stycznia(urodziny)jeszcze się zastanawiamy co mu kupić,jak kupimy dam znać poza tym dostanie mnóstwo zabawek z Polski od babci,dziadków,wujków itd,ale te prezenty dotrą do nas dopiero 7go stycznia:)
...a Ty Anetko jakie masz pomysły na prezenty bo widzę że mały dylemacik jednak masz?
pozdrawiam!!!

Agnieszko - to szał prezentów was czeka :cool2: U nas na 6tego daje się słodycze a na Wigilię - chyba jakieś autko jej kupię (to z urodzin już chyba popsuła :confused2:). Mloda słabo się bawi zabawkami (chyba, że to autka)- woli puzzle, książeczki z nalepkami itp. Tego w księgarniach masa więc coś wygrzebię na pewno.

W wekkend czeka mnie najazd teściów - "wizytacją" to nazywam :-p Na szczęście lubię swoich teściów.

Ale mi się dziś pracować nie chce - zresztą wczoraj miałam to samo :sorry:

Anetko - szukam...

Dziewczyny kurde molek dziś 1 grudnia ostatni miesiąc tego roku a dopiero co rok nam się zaczął, wam tez ten czas tak śmiga? Baaa przecież niedawno to ja z brzuchem chodziłam a tu Ami za 2 miesiące ma 2 latka a jak z przed tygodnia pamiętam jak wyczekiwałam rosnącego brzuszka z Oliwierkiem a tu stary baran ma prawie 4 lata ja wymiękam chyba troszke za szybko. Niby każdy dzień wygląda u mnie tak samo praca dzieci dom no i gdzies tam tez mąż :-p jedynie weekendy staram się sobie urozmaicić, a mimo tej monotonii jak zasuwa szok...

Agniś laptop świetna sprawa Oliwierek dostał w zeszłym roku na gwiazdję do dnia dzisiejszego zarówno jeden jak i drugi bąbel najczesciej ze wszystkich zabawek właśnie po niego sięgają tak że pomysł 1wsza klasa ;-)
A ja naprawde nie mam zielonego pojęcia co...myślałam nad koparą do Olika bo ten ma szał na takei cieżkei sprzęty ale teraz śnieg nam sie szykuje i bedzie stała i czekała za wiosną któż to wie ile :confused2: Na 2gie urodziny dostał samochód na akumulator i radocha była pzrez cały rok z tym że akumulator padł i pozostaje im w nim tylko przeciadywać nie spotkaliśmy sie jeszcze z możliwością kupna takiego małego do wymiany człowiek wydał tyle pieniędzy po to żeby teraz stało wiec jak już to tym razem pedała a że uwielbia na swoim rowerku jeździć to mysle że sie sprawdzi.
SMOBY Traktor przyczepa łyżka koparka + gratis (809675843) - Aukcje internetowe Allegro
o coś takiego ale musze to jeszcze przemyśleć

Co do Amadeuszka nie mam kompletnie pomysła nie mam prócz jednego
UKŁADANKA EDUKACYJNA - UCZY I ROZWIJA + liczydło (830189903) - Aukcje internetowe Allegro
Niby prosta rzecz a jednak go zainteresowała gdy bylismy w odwiedzinach u kuzynki z tym ze znajac mojego cwaniaka musiało by byc bardziej zakręcone bardziej powywijane i wieksze bo to zajmie go na 5 minut ja nie wiem niespełnma 2latek a taki bystrzacha że głowa boli moze jaki geniusz nam rośnie :-D;-) ale poważnie jemu to naprawde problem z doborem zabawek wydaje się że wszystko w jego przedziale wiekowym nie sprawia mu problemu siega po te brata :confused2:

Witam!
Anetko
auto super sprawa a układanka też jest super,mój Alan bawi się zawsze tym w przedszkolu albo w banku jak czekamy w kolejce to on biegnie do kącika z zabawkami i dziecka nie ma:)
nineczka no szał szał prezentów będzie jednak przecież są święta a na co dzień tego nie ma hehe;)

Ja osobiście bardzo lubię święta,mimo że jestem 2000km od rodziny,braci i rodziców ale mam tu na miejscu męża i synka także zawsze staramy się aby każde święta były bardzo radosne lecz nie ukrywam że jak przychodzi chwila dzielenia się opłatkiem to łzy same płyną mi po polikach z tęsknoty,z radości:)

miłego dnia dziewczyny ..a ja zwijam się po woli do pracy:)
pozdrawiam!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry