Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po za tym nic sie nie zmieniło. Jeżeli posiadasz konto na nk zapraszam tam tych fotek jest mnustwo. Dokladne namiary podaje na priva co by przypadkowo zagladające osoby na forum nie miały za łatwo 
;-)
...nie Anetko nie wspominałam ale mogę napisaćAgniś nie wiem czy chwaliłaś się co to za prezenty ostatnio mało mnie tu było więc w razie gdybym ominęła przypomnij :-)
U nas na 6tego daje się słodycze a na Wigilię - chyba jakieś autko jej kupię (to z urodzin już chyba popsuła
). Mloda słabo się bawi zabawkami (chyba, że to autka)- woli puzzle, książeczki z nalepkami itp. Tego w księgarniach masa więc coś wygrzebię na pewno.
Na szczęście lubię swoich teściów.
jedynie weekendy staram się sobie urozmaicić, a mimo tej monotonii jak zasuwa szok...
Na 2gie urodziny dostał samochód na akumulator i radocha była pzrez cały rok z tym że akumulator padł i pozostaje im w nim tylko przeciadywać nie spotkaliśmy sie jeszcze z możliwością kupna takiego małego do wymiany człowiek wydał tyle pieniędzy po to żeby teraz stało wiec jak już to tym razem pedała a że uwielbia na swoim rowerku jeździć to mysle że sie sprawdzi.
;-) ale poważnie jemu to naprawde problem z doborem zabawek wydaje się że wszystko w jego przedziale wiekowym nie sprawia mu problemu siega po te brata