reklama

Mazurskie mamy !!!

Ło matko jaka pogoda :confused2: W pracy chorobska się szerzą - już kilka osob na zwolnieniu z powodu przeziębienia i stanow grypowych. Jaki ten narod głupi momentami - chore baby a lazą do pracy innych zarażać :wściekła/y:
Zaraz zasnę przed tym komputerem :sorry:

I dla mnie to zawsze niezrozumiałe było, poco chodzićdo pracy i innych zarażać... tymbardziej ze teraz świnska szaleje... a już wykryli ją i w suwałkach i w ełku więc na pewno i do Olecka i Gołdapi dojdzie.

reklama
Z polecenia Kingi ;-) Ż Y J Ę
ale kompletnie nie mam na nic czasu
Co zdążyłam zauważyć to to że Aga ma nowy awatar :-D a Martuś wrzuciła fotki domku śliczny :-D no i lada chwila nam się rodzinka bb-bowa powiększy :laugh2::laugh2::laugh2:
Kinguś za Was cały czas trzymię kciuki o taaaaaaaaaaaak mocno ;-)

U nas pogoda w miarę ładna, słonecznie mamy ale czasami popaduje.
Ja nie zapuszczam się w tłumy raczej ani sama ani z synem bo wiem ze tam własnie najprędzej mozna załapać jakieś chorobsko od ludzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Syneczki cieszę sie że się odezwałaś:tak:
Kinga Filipek słodziutki chłopak:tak:

A ja dzisiaj lepiej sie czuje, kurcze jeszcze tylko jakies 5 dni w domu mi zostało, jak nie urodze do 1 grudnia mam sie do gina zgłosic i powiedział, ze do szpitala położy.... wiec poród zbliża sie wilekimi krokami.
Zreszta i tak mam już dosyć tego brzucha, wszystkow domku dla dzidzi przygotowane więc moge rodzic:tak:

maarta - bierz się do dzieła ;-) A tak serio - cieszę się, że lepiej się czujesz. Już niedługo, jeszcze chwila... Zazdroszczę :tak:

Ja po dentyście - teraz przerwa do stycznia.
Trafiłam na super dentystkę, mogę chodzić choćby codziennie - miła przerwa w pracy te 20 min na wygodnym fotelu :-p
Dziś jeszcze dermatolog a jutro ginekolog. Przegląd generalny :cool2:

Nie pada u nas, miałam nadzieję na spacerek z małą ale nie wyrobię się po pracy przed lekarzem. Dlaczego tego czasu nie da się rozciągnąć :wściekła/y: Jak ja chętnie posiedziałabym kilka dni w domu.
Weekend samotnie pędzę z małą, bo małż do szkoły to się nią nacieszę.

Kinga- Filipek bossski! Ależ z niego przystojniaczek rośnie :tak:

u mnie dziś @ :crazy::-(
staramy się dalej....

Pozdrawiam was
Szkoda że tym razem sie nie udało:-( zatem trzymamy kciuki dalej:-)

W końcu dzisiaj ładna pogoda, super, słoneczko świeci,zyć sie chce... a mnie co raz skurcze łapią ale są bezbolesne więc pewnie to tylko te przepowiadające.
Biore sie za sprzątanie,koniec leżenia.
Pozdrawiam!

Kinguś pamiętasz co ci na gg mówiłam odnośnie wizyty u lekarza? to juz chyba troszkę za długo trwa żeby czekać z założonymi rękoma przejdź się do kogoś kto zacznie działać a nie tylko mówić w każdym razie ja bym tak zrobiła i w dalszym ciągu trzymię kciuki ;-)

Martuś no tak tak tzw instynkt gdniazda się zaczyna :-D

A u nas jak zwykle pęd...Wczoraj goście dziś my w gości jutro zresztą też. A ja z zapaleniem ucha które przyplątalo się po niedoleczonych migdałach. Głowa i uszy rozsadzają mnie z zadziwiającą siłą. Najchętniej siedziała bym w domu ale sie nie da imieniny za imieninami, a do lekarza dopiero we wtorek zwariuję do tego czasu.

A tak na marginesie zebrało mi sie na oglądanie zdjęć z wakacji wrzucam kilka żebyście nei zapomniały jak te moje rozrabiaki wyglądaja :-D

Załączniki

• IMG_7301.jpg
    IMG_7301.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_7113.jpg
    IMG_7113.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_7201.jpg
    IMG_7201.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_7243.jpg
    IMG_7243.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_7255.jpg
    IMG_7255.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_7295.jpg
    IMG_7295.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_7303.jpg
    IMG_7303.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 30
reklama
hejka

syneczki
wiem co pisałaś dziekuje cii za wsparcie kochana jestes.
Wiesz jak w tym miesiacu jeszcza dam na luz z wizytą u ginekologa bo to okreś świateczny i bede miała dużo na głowie a i mysle ze nie bedzie tak latwo teraz w grudniu sie umowic na wizytę.
Poczekam jeszcze ten miesiac i jezeli sie nie uda to w styczniu już wybiore sie do specjalisty na rozmowe i badanie :tak:
A teraz puki co starania zaczniemy niebawem na nowo. I mam wielką nadzieje że bede mogła mojemu mężowi podarować 25grudnia na urodziny prezent w postaci II kreseczek. 3majcie kciuki proszę :)
Całuje i pozadrawiam
wszystkich! :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry