• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam

za tydzień powinnam testować wiec zobaczymy co bedzie, mam nadzieje ze na pewno nie @ ;)

nineczko jutro urodzinki córeczki:happy: udanej imprezki!

My już zamówiliśmy dla Filipka tort:tak: będzie miał taki: z napisem jeszcze:)

Prezent też już jest wiec teraz tylko czekać a to już za równy miesiąc:-) urodziny Filipka robimy 19go w sobotę.

u mnie ogólnie okej..
za tydzień impreza Andrzejkowa u nas w domu:)

Pozdrawiam!

witam
wszystkiego najlepszego dla Hani z okazji urodzinek;)
u mnie wszystko ok.po woli przygotowujemy się do świąt i na 6go stroję Alankowi choinkę aby miał dzieciak radochę,nawet wczoraj zakupiliśmy część prezentów a poza tym praca,dom,rodzina:)
pozdrawiam was wszystkie!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Hani z okazji urodzinek!

Aga to szybko choinkę ubieracie!:happy:
My ubierzemy tydzien przed świętami 19go grudnia akurat na imprezkę urodzinową Filipka :-)
Fajnie ze u was okej. odzywaj sie czesciej.

Pozdrówki dla wszystkich!

Kinga torcik super:tak:
Wy o choince myślicie hehe a dla mnie świeta to odległy temat;-)na pewno zostaniemy w świeta w domku, chociaz ostatnio rozmawiałam z rodzinką, że może u nas w domu bedzie wigilia, w końcuc nowy dom, wielki stół i wszyscy sie zmieszcza a łatwiej gosciom do nas przyjść.

Dziękujemy za życzenia :tak: Imprezka się udała - było skromnie - z gości tylko moi rodzice i rodzice chrzestni Hani. Posyłąm kilka fotek.
Kinga- fajny ten piesek! U nas był miś - Hania ma fioła na punkcie misiów :cool2:
Taki tort to dla dziecka prawdziwa frajda :tak:

Wstawiam fotki i uciekam, bo szefu przyszedł ;-)

Załączniki

• tort 2.jpg
    tort 2.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 45
  • tort.jpg
    tort.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 42
  • pokoik.jpg
    pokoik.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 45
  • autko.jpg
    autko.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 42
  • misio.jpg
    misio.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 39
hejka
nineczka
fotki są super,torcik pysznyyyy:)

ja też muszę zacząć myśleć już nad urodzinkami Alana bo to już nie długo 1-go stycznia ale najpierw muszę przeżyć imprezę Andrzejkową która odbywa się u nas w domu bo zaprosiliśmy moją najlepszą koleżankę z chłopakiem także w sobotę z samego rana zaczynam wielkie gotowanie a wieczorkiem imprezka a dziś lecę po bluzkę na sobotni wieczór :)...no a nie długo zbieram się do pracy!

a co u reszty dziewczyn?jaką macie pogodę za oknami dziewczny?bo u nas świeci słońce ale jest strasznie zimno:(
pozdrawiam!!!

reklama
U nas ciepło ale mokro i pochmurno.
Zazdroszczę imprezki Andrzejkowej - ja w domu w kapciach na kanapie :confused2:

maarta- wybudowaliście dom? Pochwal się nowym lokum.

Za dwie godziny mam dentystkę brrrr :eek: Niby nie boli a jednak strach, jak małe dziecko...
W ogóle zapowiada mi się "tydzien z lekarzami" : jutro ginekolog i decyzja w sprawie nadżerki (ojejojej, będzie bolało) , we środę dermatolog, bo na twarzy jakaś masakra mi się robi. Chodzące siedem nieszczęść jednym zdaniem :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry