reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam

za tydzień powinnam testować wiec zobaczymy co bedzie, mam nadzieje ze na pewno nie @ ;)

nineczko jutro urodzinki córeczki:happy: udanej imprezki!

My już zamówiliśmy dla Filipka tort:tak: będzie miał taki: z napisem jeszcze:)

Prezent też już jest wiec teraz tylko czekać a to już za równy miesiąc:-) urodziny Filipka robimy 19go w sobotę.

u mnie ogólnie okej..
za tydzień impreza Andrzejkowa u nas w domu:)

Pozdrawiam!

witam
wszystkiego najlepszego dla Hani z okazji urodzinek;)
u mnie wszystko ok.po woli przygotowujemy się do świąt i na 6go stroję Alankowi choinkę aby miał dzieciak radochę,nawet wczoraj zakupiliśmy część prezentów a poza tym praca,dom,rodzina:)
pozdrawiam was wszystkie!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Hani z okazji urodzinek!

Aga to szybko choinkę ubieracie!:happy:
My ubierzemy tydzien przed świętami 19go grudnia akurat na imprezkę urodzinową Filipka :-)
Fajnie ze u was okej. odzywaj sie czesciej.

Pozdrówki dla wszystkich!

Kinga torcik super:tak:
Wy o choince myślicie hehe a dla mnie świeta to odległy temat;-)na pewno zostaniemy w świeta w domku, chociaz ostatnio rozmawiałam z rodzinką, że może u nas w domu bedzie wigilia, w końcuc nowy dom, wielki stół i wszyscy sie zmieszcza a łatwiej gosciom do nas przyjść.

Dziękujemy za życzenia :tak: Imprezka się udała - było skromnie - z gości tylko moi rodzice i rodzice chrzestni Hani. Posyłąm kilka fotek.
Kinga- fajny ten piesek! U nas był miś - Hania ma fioła na punkcie misiów :cool2:
Taki tort to dla dziecka prawdziwa frajda :tak:

Wstawiam fotki i uciekam, bo szefu przyszedł ;-)

Załączniki

• tort 2.jpg
    tort 2.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 39
  • tort.jpg
    tort.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 36
  • pokoik.jpg
    pokoik.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 39
  • autko.jpg
    autko.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 36
  • misio.jpg
    misio.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 33
hejka
nineczka
fotki są super,torcik pysznyyyy:)

ja też muszę zacząć myśleć już nad urodzinkami Alana bo to już nie długo 1-go stycznia ale najpierw muszę przeżyć imprezę Andrzejkową która odbywa się u nas w domu bo zaprosiliśmy moją najlepszą koleżankę z chłopakiem także w sobotę z samego rana zaczynam wielkie gotowanie a wieczorkiem imprezka a dziś lecę po bluzkę na sobotni wieczór :)...no a nie długo zbieram się do pracy!

a co u reszty dziewczyn?jaką macie pogodę za oknami dziewczny?bo u nas świeci słońce ale jest strasznie zimno:(
pozdrawiam!!!

reklama
U nas ciepło ale mokro i pochmurno.
Zazdroszczę imprezki Andrzejkowej - ja w domu w kapciach na kanapie :confused2:

maarta- wybudowaliście dom? Pochwal się nowym lokum.

Za dwie godziny mam dentystkę brrrr :eek: Niby nie boli a jednak strach, jak małe dziecko...
W ogóle zapowiada mi się "tydzien z lekarzami" : jutro ginekolog i decyzja w sprawie nadżerki (ojejojej, będzie bolało) , we środę dermatolog, bo na twarzy jakaś masakra mi się robi. Chodzące siedem nieszczęść jednym zdaniem :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry