Grubelek
mamy lipcowe'07
Witam sie i ja....
Wczoraj byłam u lekarza.... nadal musze leżeć... no i istnieje ryzyko przedwczesnego porodu... :-( sama już nie wiem... mam dośc... chciałabym przetrwac jeszcze chociaz miesiąc a potem juz tylko 2 tyg i moge robić wszystko.... bo będzie 36 tydzień... ale to jeszcze tyle czasu...
Madzia a ja myślałam że wirtualne ciacho z kremem...
też zawsze marzyłam o bracie... a mam młodsza siostrę i jestem szczęśliwa... :-)
Miłego dnia dziewczynki!
Wczoraj byłam u lekarza.... nadal musze leżeć... no i istnieje ryzyko przedwczesnego porodu... :-( sama już nie wiem... mam dośc... chciałabym przetrwac jeszcze chociaz miesiąc a potem juz tylko 2 tyg i moge robić wszystko.... bo będzie 36 tydzień... ale to jeszcze tyle czasu...
Madzia a ja myślałam że wirtualne ciacho z kremem...
też zawsze marzyłam o bracie... a mam młodsza siostrę i jestem szczęśliwa... :-)
Miłego dnia dziewczynki!

Żadnych urologów 
Ogoliłam ją prawie na zero, bo przez te jej kudełki nie mogłyśmy zwalczyc tej ciemieniuchy. A teraz? 3 dni i już jej właściwie nie ma. A włoski odrosną, chociaż mój mąż o to sie boi jak cholera
Moja teściowa nic nie wie, bo chyba by nas zabiła i nie pomogłoby tłumaczenie że lekarz tak poradził

)