reklama

Mazurskie mamy !!!

kurde chciałam wkleic ale nie moge przez image shock . jest cos jeszcze cz ytko ten program . jakos u mnie czesto sie zacina nie moze znalesc serwera ale tylko na tej stronie :no: to jakas lauzja chyba nawet program nie ma ochoty na ogladanie moich fotek:baffled:

reklama
Ja umiem tylko dodawać fotki w załączniku i do tego wystarczy zmniejszyć je o 50% w paintcie. Nie umiem tak zrobić żeby fotki były w polu tekstowym :confused: Kochana - z tymi aluzjami to na pewno przesadzasz :tak:
A u mnie powoli ale sukcesywnie waga spada :laugh2: Hip hip hurra! Wiem, że po sniadaniu to się zmieni ale cudownie jest zobaczyć na wadze po roku przerwy 69 kg :cool2: Dobrze dziś się dzień zaczął chociaż wcześnie. Z 5 rano Hania zdecydowanie przesadza :dry:

hejka hejka
maja wstała o 6.00 ale lezałysmy w łózku do 8.00:laugh2: nawaliłam jej gromnade zabawek i dziecie było happy. teraz bawi sie sama . mama pije kawke . i zaraz znikamy na sapcerek
tylko moze zjadła bym jakies sniadankko . tata juz w wa-wie . jeszcze jakies sparawy maja z bratem do załatwienia. ale do południa powinni być.
pozdrawiam was bardzo serdecznie
aaaa nineczko gratuluje kilogramków . zobaczysz zanim sie obejrzysz to waga spadnie momentalnie ,. poczeka tylko hania pójdzie na nózki .:laugh2:

Witam was kobietki po dluzszej przerwie :-)

Przepraszamy ze nas tak dlugo nie bylo, ale bylysmy obydwie chore i lezalysmy prawie tydzien w lozku z wysokimi goraczkami, Amelce to chyba na zeby ta goraczka, a mi to nie wiem na co... :dry:

Grubelku - badz dzielna i lez, zobaczysz ze jakos to wytrzymasz i po urodzeniu szybko zapomnisz o nudzie.

Nineczko- az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam co sie stalo, dobrze ze stalo sie to teraz io ze nikt na tym nie ucierpial, bo pomyslec co by bylo gdyby... :no: A co do posiadania coreczki, to mi tez wszyscy mowili ze jest fajniej bo mozna ja stroic jak ksiezniczke :-D:-D

Madziu- nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze przyjazdu meza :sick: moj wroci dopiero za miesiac :-( nacieszcie sie soba i nigdzie go juz nie wypuszczaj bo obydwie dobrze wiemy jak ciezko jest samej.

Marta - z okazji pierwszych urodzin Antosia, zyczymy mu aby rosl zdrowo i pogodnie, by wylewal jak najmniej lez i wszystkiego co w zyciu najlepsze!! :-D:-D:-D Mamy nadzieje ze zdjecia z imprezki bedziemy mogly zobaczyc :tak:

milego dzionka :-)

Dziekujemy bardzo za życzenia, wpadamy na chwilke się zameldowac, pozstaram sie zajrzec pozniej, zdjecia z urodzinek wkleje, dzisiaj bedzie mała imprezka, ta własciwa w sobote!!!

W dniu urodzin życzymy Ci aby każda łza w Twoim życiu była łzą szczęścia
a każde słowo, które wypowiadasz miało kształt serca.

100lat Antosiu!!!
Hania z mamą

hej hej Laski gdzie jesteście????
dziekujemy bardzo za zyczenia urodzinowe:-)
Wczoraj był torcik, przyszli Dziadkowie, troche posiedzieliśmy a reszta gości przychodzi w sobote, bedzie tez ten własciwy tort:-)
nie moge uwierzyc, że moje dziecko jest juz takie duże, ma juz roczek:tak: :tak: teraz to juz na pewno pójdzie z górki:-)
a to kilka wczorajszych zdjęć:

reklama
maarta - to nieludzkie :confused2: Jak można wstawiać zdjecie takiego tortu?? Zaraz chyba popędzę do cukierni :dry: :laugh2::laugh2::laugh2:

Jak pomyślę, ze za miesiac u mojej bźdźiągwy strzeli pół roczku to mnie ciarki po plecach przechodzą. Kiedy to mineło :confused: Niech ten czas się zatrzyma!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry