reklama

Mazurskie mamy !!!

a co tutaj tak pusto?? Wszystkie wyjechalyscie na długi weekend??
Wpadam na chwilkę bo niedługo wyjezdzamy robic imprezke urodzinowa Antosia, wrócimy pewnie w poniedziałek albo we wtorek więc może mnie dłuzszy czas nie być. pozdrawiamy i wszystkim udanego weekendu zyczymy!!!!

reklama
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mogłam pominąć w życzeniach Amelkę naszą kochaną :szok:

STO LAT KRÓLEWNO!!!
BĄDŹ ZAWSZE TAK UFNA I DZIELNA JAK TERAZ JESTEŚ!!!

Udanej imprezki :laugh2::cool2::laugh2:

Nineczko dziekujemy bardzo za zyczonka. Imprezka dobiegla ku koncowi. Zostala mi tylko kupa zmywania... :dry: Ale bylo swietnie.
Amelusia padla jak tylko goscie wyszli. Pewnie wstanie dopiero jutro rano :-)

dobranoc

Natala spóźnione życzenia urodzinowe dla Amelci, prześliczny tort miała, super, mamy juz dzieci a nie niemowlaki:-( pewien etap za nami:tak:

My tez juz po imprezce, niestety nie zabraliśmy ze soba aparatu-gapy z nas i tyle, ale przy tym całym zamieszaniu wyleciało z głowy, musze pozbierac zdjecia od gosci i wtedy je powklejam
Antos miał 43 gosci na urodzinkach, fajna imprezka urodzinowo- grilowa wyszła. Było duzo jedzienia, sałatek, mięska, ciast, oczywiście wielki tort i piwko z beczki , dzieci tez miały atrakcje- grały w piłke, w koszykówke, miały mnóstwo baloników, rabek, serpentyn itp. Imprezka przeciagneła sie do bardzo póxnych a moze i wczesnych godzin porannych
prezentów tez było mnóstwo- klocki, rowerek, maty w kształcie puzli, nocniczek z Fischer price, ten w kształcie toalety, Antos dostał tez duzo misiów maskotek i ksiązeczek, imitację kierownicy, wiaderka i foremki do piaskownicy, fotelik do roweru i kask. pewnie o czyms zapomnialam napisac ale dopiero dzisiaj na spokojnie ogladniemy wszystkie prezenty w domku
Nastepne tak huczne urodzinki beda pewnie dopiero 18 ale nas rodziców pewnie na nich nie będzie

Udane imprezki :tak: Ja żałuję, ze Hania nie urodziła sie latem... a tak będzie znowu problem z pomieszczeniem gości (bo w tym roku jeszcze nie zdążymy się przeprowadzić na swoje :no:) więc pewnie u nas będzie baardzo skromnie. A szkoda, bo pohasałoby się przy grillu, wypiło piwko... A na dodatek listopad to post :no:

U nas jutro imprezka - imieniny mojej mamy, które są co prawda w sobotę ale jutro zapowiedzieli się goście. miał być grill ale przez tą pogodę (_!_).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry