reklama

Mazurskie mamy !!!

Jestem...
Zrobiłam sobie przerwę w prasowaniu :)
Mąż wyszedł już do pracy :/
Moje dzieci też śpią, Maja od 19 a Jakubcio od 20 :)

JA urodziłam Jakuba z wagą 3660g i dł 54 cm :) Teraz ma jakieś 16-17 kg, miał 17 ale po chorobie zjechał troszkę... Maja wagę urodzeniową miała 3560g i 54 cm <prawie jak Jakub> :) Teraz ma jakoś 7-8 kg, ważyła już 8 ale po chorobach też spadła... Musiałabym jutro posadzić te moje dzieci na wagę :)

Marta z mopsu nie dostajesz pitu ;) Trzymam kciuki, zeby wszystko wróciło do normy i kupka już sie nie pojawiła...no tylko taka "normalna" ;)
Bietka fakt Michałowska jakaś taka...jak to na szczepieniach :) My i w przychodni i prywatnie leczymy sie u Żuralskiego... jak dla mnie bardzo dobry lekarz :)
Aguska bp jest lepsze w smaku, może jakoś Bartuś je zaakceptuje...

Idę dalej poprasować ;)

--------------------------------------------------------------------------------------

Ja już po prasowaniu...ufff czuję sie jak parowóz!!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam prośbę do dziewczyn z poza Iławy, czyli aguska i necia. Gdyby któraś z was byłą tak miła, i podbiła mi cenę za leżaczek na allegro:) Leżaczek FisherPrice z Wibracją i Muzyką!!!TANIO!! (1485997233) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Celowo dziewczyny nie z Iławy, bo po ostatnich ekscesach na allegro Franiowejmamy wszystkiego można się spodziewać.
Prosze was, jeżeli któraś z was ma konto to podbijcie kilka zł, chcę zobaczyć czy ta osoba więcej da:)

Witajcie!
Kasia a co tam się działo na all? Ja bym ci cenę podbiła ;)

Dzisiaj Majka wędrowała przez sen po łóżeczku...
Ja wstałam z bólem głowy, jakaś migrena czy co? Wzięłam tabletkę, może przejdzie :/

Hej kobietki :-)
Ja dziś między 12-13 musze iść po tą druga recepte a mi sie chce...
bartkowi w życiu nutramigen nie przejdzie więc spróbujemy z bebilonem.Co do wagi to ja mojego urodziłam w 38 tyg i był taki maleńki 2600kg i 52cm ale to po mamusi :-)Miał chude nóżki i duże stopy:-DNie zapomne jak po cesarce nie mogłam się śmiać a jak mąż mi pokazałam jego stópki to zwijałam się ze śmiechu i z bólu:-DA teraz to mój za duży też nie jest bo ma 77 cm i jak już wspominałam 10500kg waży.należy do tych baaaaardzo ruchliwych dzieci więc chyba wszystko spala:-p
KasiaiAlex na ile ci przebić ten leżaczek?mam nadzieje że ktoś inny też mnie przebije:-p
mój skarbuś bawi sie znowu łyżeczka i puszka po herbatce ostatnio uwielbia takie mieszanie w naczyniach
marta2801 trzymam kciukasy za Ole oby jej przeszło

Aguska mój Jakub jak miał 10 msc wazył ponad 11 kg, poszedł na nóżki i jak miał roczek miał nieco ponad 10 kg...tak spadł jak zaczął biegać :)

Majka zasnęła 1,5 h temu...a ja stoję z robotą, nic mi się nie chce...
Mąż pojedzie do pracy <teraz śpi po nocce jeszcze> to pewnie weny na sprzątanie nabiorę :D

A my przed chwila wróciliśmy ze spacerku:-)I mały zasnąl:-)
Moja koleżanka leży w szpitalu i czeka na poród dziś będzie miała prepidil czy coś takiego żeby przyśpieszyć poród bo ma cukrzyce i cinienie jej skacze a zaczęła 40tyg.Już się nie mogę doczekać małej Amelki na świecie.

Hej kochane.
Marta, ja też obudziłam się dziś z bólem, ale nerki:/ Miałam ostatnią tabletkę ketonalu w domu i wzięłam, może przejdzie.
Aguska, przebiłaś już tą cenę, czy to ktoś inny? bo już dwie osoby tam licytowały i nie wiem, czy to ty.
A z allegro byłą taka sprawa, że jednej mamie z naszego forum zalicytowała coś koleżanka (też z forum) i Allegro im zablokowało konta. Niestety jedno konto było charytatywne dla jej synka wcześniaczka i miała potem spore problemy z wytłumaczeniem się i odblokowaniem tego konta. A dziewczyny nie zrobiły tego specjalnie, tylko jedna chciała po prostu pomóc drugiej i kupić coś od niej. No i tak to wyszło potem. Dlatego wole nie ryzykować:)

Aguska to trzymam kciuki za koleżankę.
Moja koleżanka też od wczoraj w szpitalu, tyle tylko, ze 31 tydzień ciąży...i krwawienie :( Wczoraj opanowali sytuację, pomimo, ze pokazały sie skurcze, dostała leki na rozwój płucek małej. No i póki co ważny jest każdy dzień i do rozwiązania zostanie w szpitalu, bez możliwości wstania z łóżka :(
Kasiu ja też nic w domu "normalnego" wzięłam aponaproksen <czy jak to tam się pisze> i przeszło, chociaż jescze czuję lekko.

My na spacerek pewnei później się wybierzemy...teraz jeszcze leń mnie trzyma hehe

Marta jak Oleńka? Byłyście u lekarza? Zaczynam się martwić...
Bietka jak Marylka po szczepieniu?

reklama
witam was
Ja dziś trochę zakatarzona jestem ale daje rade. Kupiłam sudafed i myślę że bedzie ok.
Byłam na spacerze dłuższym i niedawno dopiero wróciłam, pogoda cudna!
Teraz kawa i biorę się za obiad! Potem po synka do przedszkola i znowu na spacer!
Pozdrawiam was i życzę miłego dnia! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry