reklama

Mazurskie mamy !!!

hehe marta 5 kg to już za dużo wystarczy mi ze 3kg:-D
bartuś sie właśnie budzi zaraz zje obiadek i będziemy się bawić
Na spacer nie wyjdziemy bo ja chora to się boje że sie doprawie milego popołudnia:-)

reklama
Aguska może być i 3... Oddam każdą ilość heh :tak:

Właśnie dzwonili z okien... Montaż mamy na 16 maja umówiony... Łazienkę i wc chcemy zacząć 9 maja... A do tego 1 maja mamy komunię u męża chrześniaczki i 21 maja chrzest męża chrześniaka...
Oooo może mi się uda schudnąć przez maj trochę heh

Marta to jak Aguśka chce 3 kilo to ja poproszę 2 pozostałe tylko żeby mi się odłożyły tam gdzie mam za mało :-D a najbardziej w cyckach i jeszcze w paru innych miejscach ;-)
U nas też wyszło słonko i mężuś właśnie poszedł z Adasiem na spacerek Pawełek od 14 do 17 w przedszkolu a ja się relaksuję przy sprzątaniu :tak:

Necia i mi by się przydao trochę na klate:-D
bartek rozrabia i co zaczyna mu z noska lecieć wiec chyba nie ma opcji że go nie zaraże eh zawsze coś.
a ja się tak sobie czuje:-(
czekam na mężusia bo z pracy ma nie długo wrócić.

Hello!!
My po spacerku, po kawce u koleżanki... Jakoś cieżko było nam się rozstać i Jakub nie chciał wychodzić, bo tam ma kolegę. Mai dobrze było, bo koleżanka ma starszą córkę i się nią zajmowała... No ale już czas był. Na szczęście mieszka blok przed nami więc bliziutko :) A najlepsze jest to, że to siostra mojego ex... :) No ale nic dobre stosunki mam też z nim heh

Kochane ja mogę wam w cyckach oddać... Moje przesadziły z rozmiarem heh
Aguska wyczyść Bartusiowi nosek przed spankiem, zakrop, nasmaruj maścią rozgrzewającą <z aromatem żeby się lepiej mu oddychało> i oby przeszło szybciutko. Dla ciebie też zdrówka!

Majka zmęczona sobie drzemkę zrobiła...ale dam jej pospać pół godzinki i koniec, żeby normalnie spać poszła. Jakub dostał nowego rekina do kąpieli i już siedzi w wannie :D

Hejka :)
Ja też chętnie oddam swoje zbędne kilogramy :tak: nie musicie się bić, starczy dla wszystkich :-D

U mnie dziś ładna pogoda była. Radek pospacerował z babcią troszkę. Ja jak go odebrałam po pracy to już mu się nie chciało w wózku siedzieć i szybko śmignęliśmy do domku, a tak chętnie bym sobie pomaszerowała...

Aguska 3maj się i nie choruj!

Pozdrawiam i życzę dobre nocki!

Ola ma z tej kolekcji spodniczke, body, tuniczkę i berecik:) tez z Allegro:) bluze kiedys tez licytowalam ale zapomnialam pozniej o aukcji..

Necia ja czytalam kiedys ze kanaliki same sie udrazniaja chyba do 2roku zycia, dlatego nie wdawalam sie w zbedna dyskusje z moja pediatra...moze i u Was tak bedzie? chociaz wiem jaki to uciazliwy problem...u nas np Olka strasznie trze oczy zwlaszcza na cwiczeniach i jak jest spiaca...a powiedz mi robiliscie moze wymaz z oczka?

u nas stara bida, dzien jak codzien, Ola spi ja zaraz dolaczam bo jutro z rana znowu Olsztyn..swoja droga moje dziecko cos ostatnio gorzej ze spaniem nad ranem...i punktualnie o 4 panna sobie kupe wymyslila...

reklama
Martuś to przynajmniej na zegarek nie musisz patrzeć heh A swoją drogą u mnie miśka też niespokojna szczególnie nad ranem...ale ja zwalam na zęby, których brak he! A ja przypadkowo trafiłam na tą bluzę...zresztą ja przeważnie z all przypadkowo kupuję :D

Ja jeszcze poprasuję... Muszę ogarnąć łazienkę i wc... Ale to z rana. Glazurnik ma być około 8 to zdążę... W końcu dzieci wstają o 6, to sporo czasu będę miała :baffled:

Black powiedz mi Radzio już się przemieszcza? Moja mała gwiazda śmiga na czworaka aż się dymi... Przy meblach już wędruje dwunożnie... Dobrze, że mam starszaka to bardzo często zabawia siostrę i jej przypilnuje jak trzeba... Jednak starsze dziecko to skarb :D
Pomimo, że starszy jest tylko o 3 latka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry