reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hej kochane.
Wpadłam się przywitać i uciekam bo zaraz wyruszamy całą rodzinką na działkę 30 km od Iławy i przy okazji babcię moją odwiedzić i na cmentarz do mojego taty.

Aguska, no nieciekawie u was znowu. Oby choróbsko szybko wam przeszło.

Necia, może tak jak pisze Marta, warto by poczekać z tym oczkiem do 2 lat. Po co ma się Adaś znowu stresować na zabiegu.

Marta03, super, że Maja już chodzi. Mówiłam ci kiedyś, że Alex i Maja mimo różnicy wieku są zawsze na tym samym poziomie:)

Marta28, powodzenia na ćwiczonkach:)

Black Opal Witaj!:)

Witajcie:)
Oj Aguśka widzę że nie udało mi się od Was przegnać tego choróbska :( Mam nadzieję że jednak skończy się to na krótkim i lekkim przeziębieniu ! Buziaki dla Bartusia!!!
Kasiu ja na pewno już nie zrobię tego Adasiowi drugi raz ! Zresztą za pierwszym miałam duże wątpliwości i teraz żałuję choć wiem że jak byśmy nie spróbowali to też bym żałowała !
Teraz będę szła z małym do okulisty z innego powodu muszę zbadać Adasia pod kątem wady wzroku ja mam astygmatyzm a to jest wada wrodzona i dlatego moje dzieci muszę zbadać pod tym kątem ! Mam nadzieję że jest wszystko ok !
Miłego dnia dla Wszystkich Mam :-)

no i się doczekaliśmy kolejnego ząbka:-)
dzięki dziewczyny za zdrowko przydałoby się:-)
necia ja z tym oczkiem pewnie tak samo bym postąpiła trzymam kciuki oby małemu się poprawiło:-)
słoneczko wyszło oby tak dalej mam nadzieje że jutro już sie nam poprawi samopoczucie i wyjdziemy choć na trochę na dwórek
bartuś się czuje wyśmienicie jemu to chyba nic nie zepsuje humorku właśnie wariuje a ja co chwile się odwracam czy oby nie wymylił czegoś niebezpiecznego.
miłego dzionka

Necia ja bym w takim razie zrobila wymaz z oczka. to wcale nie musi byc niedrozny kanalik tylko jakas bakteria. wtedy tylko lek z odpowiednio dobranym antybiotykiem bedzie pomagal. a i wlasnie dzis dokladnie sie dowiedzialam gdzie jest ul. Pana Tadeusza. Fajny park macie obok.

u nas dzis ciezki dzien, wizyta u lekarza mnie troche podlamala ale to dluga historia...ju zmi sil brakuje w kwestii jedzenia/niejedzenia Oli...poza tym tak mnie dzis wkurzyli gowniarze w pociagu ze malo nie wybuchlam, poszlam po kierownika pociagu. az sie trzeslam z nerwow. kurde czlowiek jest mlody i mlodosc ma swoje prawa ale zeby tak bezczelnym byc to po prostu wszelkie granice przechodzi...

Hejka!
Ja dzisiaj zabiegana... Byli moi rodzice :)
Miałam wizytę u dentysty... i na moje szczęście leczenie kanałowe zakończy się na dwóch wizytach, bo dzisiaj sporo nerwu usunęła... Jednak boli mnie teraz jak diabli :baffled: Czekam aż trutka zacznie działać, chociaż czekać nawet parę dni mogę :baffled:
Potem byłam u optyka...i okulary zamówiłam. We wtorek już będą na nosie heh
Jeszcze wieczorem byłą laska z gusu i wpadł facet po zaliczkę na okna...
Dzieci mi śpią...wykończone!!

Kasia Maja nie chodzi...przemieszcza się pomalutku przy meblach...do chodzenia to ho ho jeszcze :)
Necia aj też astygmatyzm mam i dalekowzroczność ;)
Aguska gratuluję ząbeczka... A u nas nic...męczą zęby i męczą i nie wychodzą :/
Martuś współczuję ciężkiego dnia.. Już weekend oby udany był!!

A teraz przywołuję
Bietka, Black, Kinga, Agnieszka ... co u was?

Witam Kochane :)

Aguska biedactwa z Was :( Szybko się kurujcie! No i gratuluję ząbka :) my mamy dwa i następnych ni widu ni słychu ;D

marta0307 Radzio pełza do tyłu, bo do przodu nie potrafi. Nie wstaje jeszcze sam choć na kolanach to rwie się żeby go stawiać :) no a rodzeństwo to super sprawa i dla rodziców i dla dzieci.. My też nie chcemy zwlekać z kolejnym bobaskiem, ale jak będzie to zobaczymy, bo o Radka się staraliśmy jakiś czas... na razie mamy plany jeszcze w tym roku zafasolkować :D

necia mój M ma astygmatyzm, nie przyszło mi do głowy żeby badać maluszka pod tym kątem, żaden z lekarzy nam nic nie mówił... muszę się wypytać i śmignąć jak coś...

marta2801
czy Ty jeździsz z Olą na rehabilitacje do Olsztyna tam przy szpitalu dziecięcym?? Bo patrzę na zdjęcie księżniczki i jakbym już ją gdzieś widziała, a my też się tam rehabilitowaliśmy :) Teraz przenieśliśmy się do siebie i jutro mamy pierwsze spotkanie z rehabilitantką :)

Wszystkim mamusiom i och rodzinkom życzę udanego i spokojnego weekendu :)
Zmykam urządzić sobie "romantyczny" wieczorek z M - dobry horrorek dziś w TV :-D

reklama
Black my też dwa ząbki mamy :) i trzymam kciuki za zafasolkowanie!

Co do astygmatyzmu ja swoich maluszków narazie nie badam...
Oczko się jeszcze kształtuje więc z badaniem poczekamy.

Ale mnie ząb boli... brrrr Bałam się, ze na wizycie będzie bolało a tu po rwie jak nie wiem co!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry