necia35
Fanka BB :)
Kasia co do prezentów to masz rację
Mój Pawełek ma prawie 5 latek a nie jest łasy na żadne pieniądze a cieszy się z każdego drobiazgu
Jestem z niego dumna i mam nadzieję że taki pozostanie
A to co ja pisałam na temat moich teściów to jest mi przykro że nie pomyśleli o wnukach i nie chodziło mi o jakieś drogie prezenty bo to nie o to chodzi tylko o pamięć
A to co ja pisałam na temat moich teściów to jest mi przykro że nie pomyśleli o wnukach i nie chodziło mi o jakieś drogie prezenty bo to nie o to chodzi tylko o pamięć
A do tego jeszcze kleje itd no i wszystko do hydrauliki potrzebne... No ale i tak dostaliśmy ładną zniżkę <chociaż coś> 
ale chociaz bende mogla sie poradzic was doswiadczone mamusie:-)no to tak cos wiecej o mnie ,mam na imie Tereska(strasznie nielubie swego imienia
no ale coz),mam 24 lata ,jestem po szkole zywieniowej,obecnie pracuje w sklepie spozywczym nie jest moze to szczyt marzen ale coz,w przyszlym roku pomysle o dalszej nauce swojej ,marzy mi sie farmacja ale zobaczymy,z moim patnerem jestemy dwa lata ,slub wezmiemy dopiero jak malutka przyjdzie na swiat ,slub dla nas a nie dla kogos jak to niektorzy robia w mysl "bo co ludzie powiedza",tak po krotce o sobie
Ale już taka mentalność ludzi, ze jak młoda dziewczyna za mąż wychodzi to "musi"... Głupota jakaś...