reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie wieczorkiem...
Ale jestem wymęczona...a miałam książkę zacząć czytać :/
Martuś ja nie pamiętam co my mieliśmy w zeszłym roku na komary/kleszcze, w każdym razie kupowałam w aptece razem z kremem z filtrem uv ;) Wizyta jutrzejsza napewno będzie ok...
Agnieszka jak tam po urlopie?

Ja dzisiaj poszłam z maluchami na długaśny spacer... Po drodze Jakubcio dostał loda Maja wafelka a mamusia pomierzyła trochę łaszków i wybrałam fajny zestaw na przyjęcie :) No udało sie bez marudzenia męża, ze do pracy mu się spieszy hehe
Jutro chcę do mamy pojechać... Ale mam w Iławie parę spraw do załatwienia i nie wiem sama :/
Zaraz Bietkę będe prosiła o pomoc :tak:

reklama
witam dziewczyny porannie:-)
ja dziś wybieram się z Bartkiem do mojej ciężarnej koleżanki miesiąc jej nie widziałam ajest w 7 msc ciąży więc pewnie się zmieniła:-)
Mam nadzieje że pogoda dopisze bo chce ją wyciągnąć na mały spacer:-)
Agnieszka fajnie że urlop się udał
Marta twoje dzieciaczki to chyba naprawde grzeczniutkie są;-)

Ja również się witam :)
U nas w mieszkaniu już parówka się robi oj ciężko będzie jak upały przyjdą ! Mąż już po sklepach latał i szukał czegoś do ochłodzenia ! Znalazł jakiś klimatyzator ale nie wiem czy to byłoby skuteczne a nie chce wywalać tyle kasy w błoto :no: Macie może coś takiego?
Marta a Twoje dzieciaczki z tego co opowiadasz to rzeczywiście grzeczniutkie :) aż Ci zazdroszczę bo moje chłopaki to na miejscu zbytnio nie wysiedzą wszędzie ich pełno a jakie urwiski :tak:
Miłego dnia :-)

Necia klimatyzator czy klimatyzer?:)
bo moja siostra ma klimatyzer, tzn na kostki lodu, i wściekła jest że mąż to kupił:)
a klimatyzator inna sprawa...
my mieszkamy na 4 piętrze, więc od dachu mamy ponad 3o stopni latem

reklama
ja tam majówkę mam kiepską w tym roku...:/ mieliśmy jechać do tesciów, ale że nie mamy samochodu to skoczymy tylko jutro do rodziców, a tak to nic ciekawego ech... szkoda że tak wyszło, nie znosze siedzenia w domu, a mogło być fajnie...
no nic.
ale milego weekendu majowego życzę całej reszcie mazurzanek;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry