KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Hej kochane.
U nas dwa dni w rozjazdach, bo Ł miał wolne i trochę poodwiedzaliśmy rodzinkę. Za to jutro i w niedziele pracuje i lipa:/ Do tego tylko w poniedziałek ma wolne i we wtorek znów do pracy:/ Także weekend majowy niezbyt się zapowiada. Bietka, nie jesteś sama
Jutro moja mama ma urodziny więc idę do niej i chociaż sama nie będę siedzieć.
Marta28, ja w zeszłym roku dla Alexa miałam fenistil i często używałam, bo mam działkę na wsi i tam komary atakowały, ale działał fajnie i szybko znikały ugryzienia.
Marta03, rzeczywiście aż trudno uwierzyć, że z Jakuba taki terrorysta w brzuchu był
Teśka, uwierz mi, że jak już przyjdzie czas porodu, rozpoznasz go bez problemu
Necia, wiem co czujesz, mając taką parówę w domu. Przerabiałam to przez prawie 20 lat
U nas dwa dni w rozjazdach, bo Ł miał wolne i trochę poodwiedzaliśmy rodzinkę. Za to jutro i w niedziele pracuje i lipa:/ Do tego tylko w poniedziałek ma wolne i we wtorek znów do pracy:/ Także weekend majowy niezbyt się zapowiada. Bietka, nie jesteś sama
Jutro moja mama ma urodziny więc idę do niej i chociaż sama nie będę siedzieć.
Marta28, ja w zeszłym roku dla Alexa miałam fenistil i często używałam, bo mam działkę na wsi i tam komary atakowały, ale działał fajnie i szybko znikały ugryzienia.
Marta03, rzeczywiście aż trudno uwierzyć, że z Jakuba taki terrorysta w brzuchu był
Teśka, uwierz mi, że jak już przyjdzie czas porodu, rozpoznasz go bez problemu
Necia, wiem co czujesz, mając taką parówę w domu. Przerabiałam to przez prawie 20 lat
Ostatnia edycja:
no i wtedy m sie nim zajmuje ale ja po 6 i tak wstaje bo nie da sie spac jak wariują.dobrze że mały zaczął interesować sie trochę bajkami to chwile poogląda.
musze dzis popracowac nad ta druga reka he he
necia nie smutaj sie taki fajny dzionek przynajmniej dzis bo od jutra niestety ma byc ochlodzenie
kasiaalex to wspolczuje ze twoj maz musi tyle pracowac akurat na weekend,a my na majowke to chyba nigdzie sie niewybieramy ,moze najwyzej rodzicow odwiedzic
bylismy jeszcze u znajomej zobaczyc wozeczka dla malej ,no i jestem bardzo zadowolona wozeczek uzywany ale bardzo zadbany ,jak nowy ,czerwony ale jakiej firmy to niewiem ,ale wozeczek super az niemoge sie doczekac jak bendziemy sobie z mala spacerowac ,przy okazji zrzuce troche kilo bo juz mam 10 na plusie
tez zycze wam mamusie miluskiego dnia