reklama

Mazurskie mamy !!!

o rany dziewczyny jak mnie wkurza ten podpis, suwaczek itd. takie wielgachne i coś nie mogę tego zmienić.
fajnie że Radek już próbuje na nocniku załatwiać swoje potrzeby, gratulacje:) Marylka odkąd posikała się przy wstawaniu po nogach, ma uraz do nocnika , także jej nawet nie pokazuję.
i gratulacje dla Alexa:) jak zaczął się puszczać to pewnie niedługo zacznie biegać:)
Marta jak tam, wróciliście z Bydgoszczy?
Marta2801 dalej problemy z netem?

reklama
Bietka dzięki za informacje na temat szczepienia :) ja też szczepie tylko tymi obowiązkowymi dodatkowymi nie ! Co do puszczania sie to mój Adaśko też od jakiegoś czasu to robi :-D i zaczyna też mi kroczki stawiać ale to jeszcze takie niepewne u niego :) a przy tym jakie słodkie!!! Ja go nie przyspieszam i czekam aż sam dojrzeje do tych stabilnych kroczków! Jutro idziemy do lekarza od rehabilitacji i pani zdecyduje czy nadal mu będzie potrzebna rehabilitacja czy nie!

cześć dziewczyny ale zimno:szok:mam nadzieje że dziś będzie choć troche cieplej.
My oczywiscie już na nogach nie ma spania przy moim dziecku eh...
Bietka a jak tam Marylka?spała już całą noc?

Witajcie kochane!!
My już w domku... Wróciliśmy wczoraj, ale sił mi brakowało, żeby tu zajrzeć.
I wybaczcie jeszcze nie czytałam co napisałyście.
Teraz Majcia zasnęła więc czas zrobić porządek w walizce...

EDIT:
No i zapomniałam... Zaraz muszę wybrać się na miasto bo oddałam mój pierścionek zaręczynowy do naprawy i Mai bransoletkę do graweru...Dzisiaj miałam odebrać.
Dzisiaj dostałam też potwierdzenie z firmy porządkowej o podstawieniu kontenera na gruz...więc w piątek już zaczynają nam kuć płytki w łazienkach :szok: To ja muszę już dzisiaj zacząć sprzątać i chować rzeczy tak, żeby jak najmniej się zakurzyły :szok:
Do tego maż ma jutro szkolenie w warszawie...i cały dzień go nie będzie!

Ostatnia edycja:
Aguska tak spała Marylka już całą noc... tylko jej zmieniłam pampersa, dałam mleko. niby się przebudziła ale była nieprzytomna... no i spała ładnie do 6:) a potem się bawiła godzinkę w łóżeczku a ja kimałam...

Marta dużo siły hehe

Witajcie kochane mamusie !pogoda to do kitu ,u mnie to nawet z rana snieg lezal i to spora warstwa ,a teraz w zwiazku z tym jest zimno ,ja chce ciepelka ,apeluje o powrot goracego sloneczka bo ja jeszcze musze z tym swoim brzuszkiem dokwitnac do polowy lipca:)dziewczyny jak tak was czytam to z tym spaniem maluchow to roznie bywa napewno,Marto powodzenia w sprzataniu bo doczytalam ze remoncik ,pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i dzieciaczki bo ja tym watku dopiero sie wdrazam i niepamietam wszystkich dziewczynek po nickach ,wybaczcie:)

jestem znowu na chwilke:)
problemy z netem dalej trwaja, czasem podczytuj z telefonu ale takie pisanie tam to nie pisanie wiec tylko czytam. jutro jade do Olsztyna z mala, juz so boje pogody...nie wiem czy bede miala jutro internet wiec Kasiu zyj nam sto lat:) i brawo dla Alexa

bylo o szczepieniach-Olka nie jest zaszczepiona wogole na nic i na razie szczepiona nie bedzie:) byla tylko ta niewszczesna szczepionka Euvax po porodzie i noz mi sie otwiera w kieszeni na sama mysl.

sorki ze nie odpisze kazdej ale tak w biegu jestem, musze jeszcze zamowienie z Oriflame zlozyc i zaraz do mamy. u nas majowka ok, w niedziele bylismy w zoo i zmarzlam strasznie, wczoraj bylismy w toruniu, mala od 5 rano spala przez caly dzien 20minut, zasnela dopiero okolo21. W gosciach byla grzeczna, az sie wszyscy, lacznie ze mna nie mogli nadziwic. cala droge z powrotem spiewala, gadala, krzyczala i cwiczyla napiecie osiowe co mnie akurat bardzo cieszylo:)

dobra zmykam i lece do mamy:)
buziaki dla wszystkich:)

Dziękuje Martuś za życzenia:) Trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę i gratuluję nowych zębolków, bo wiszę na obrazku, że sie pojawiły:)

Co do szczepień, to ja Alexa dałam na wszystkie planowo bez zupełnego zastanowienia, a teraz dopiero wiem, że mogło to bardzo zaszkodzić, tym bardziej, że było u niego onm. Na szczęście nic groźnego sie nie stało, ale gdybym była na tyle mądra, żeby dowiedzieć się o skutkach szczepień, pewnie bym sie nie zdecydowała. A po ostatnim na ospe itd, było wszystko ok, nawet nie gorączkował.

Marta03, powodzenia przy remoncie. Oby wszystko poszło zgodnie z planem i bez niespodzianek.

Teśka, nie mów, że śnieg miałaś! Szok!

Dla reszty dziewczyn życze duzo snu, bo widzę, że kiepsko. a i ja dziś wiem, co czujecie, bo Alex zrobił mi pobudkę o 4 i do 6 nie chciał spać:)

o rety co za dzień i ta pogoda.......:-( jeszcze parę takich i się wykończę . Mała jak nie idzie na dwór to koniec... dzisiaj była taka jęcząca i płacząca że po 18 ją położyłam spać i na szczeście zasnęła. nie mogłam już z nią wytrzymać. MASAKRA
a w sobotę mam zaliczenie z prawa budowlanego... nie chce mi się uczyć.
dalej czekamy na wycenę samochodu, nie ma zwrotu ze skarbówki jeszcze, szkołę trzeba opłacić i nie mogę sobie nawet bluzki kupić bo nie wiem ile wyjdzie naprawa samochodu, czy będziemy dokładać itd...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry