reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie MM :)
Ja dzisiaj przeszczęśliwa, bo pospałam do 7:30 !! Co u mnie jest wręcz rzadkością :)
Tym bardziej, ze wczoraj mieliśmy małą imprezkę ze znajomymi :)
Co prawda trochę mnie dzisiaj suszy...ale nie jest źle... Jak Marta wyspana to szczęśliwa Marta hehe

Zaraz biorę się za obiadek, bo musimy jeszcze do sklepu wyskoczyć i wreszcie jakąś sofę zamówić...

Kasia mało tego, ze cię przyłapałam... Normalnie w biały dzień grillowała!! hehehe

Ok uciekam, bo mąż wyskoczył tylko na pocztę a ja już na bb siedzę... uuuu uzależnienie?!

EDIT:
My już po zakupach, po obiadku...a tu cisza...
Coś ten upał mnie wykańcza!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja stwierdzilam, że wolę jak mała wstaje o 6:) bo potem śpi o 11 i o 19 jest już padnięta.
a ostatni tydzień spała do ósmej dziewiątej a potem brykała do 10... wolę mieć dłuższy wieczór dla siebie. REty rety piszę tą pracę i wścieklizny dostaję... NIE CHCE MI SIĘ myśleć nawet nad tym:(

Nie wiem MArta czemu tak jest, ale jak mnie zapraszasz na kawę popołudniu, a ja nie przyjdę to zawsze się pokłócę z Piotrkiem hehe. Dzisiaj drugi raz taka sytuacja. Chciał kupić krótkie spodenki więc pojechaliśmy do sklepu ale się ścięliśmy i po zakupach:D

Mój chłop wpadł na genialny pomysł:tak: i wyniosłam się na balkon pisać pracę.... Niech żyją laptoki:-D:-D:-D

A to forum mnie rozprasza;) co chwila zaglądam co tam u Was dziewczyny, a tu wstyd.....:baffled: nikt nic nie pisze....
Kasia rozumiem- baluje.Albo biega za Alexem:))
A gdzie reszta??
Necia znowu nam zniknęła... Jak tam, przeszły chmurki na Twoim niebie?
Aguska pisz co u Bartusia:)
A ciężarówki nasze??

Ja jestem...
Ale aż się boję pisać, co by Bietka z mężem znowu za łby się nie chwycili hehehehe :-p

Moje maluszki śpią.
Maja wierci się...ząbki jej dokuczają :/
Ja czekam na męża...i mam taką nadzieję, ze najedzony przyjedzie bo kolacji nei chce mi się robić :zawstydzona/y:

hehe Marta bez obawy, do rękoczynów daleko:) Nasza też niespokojnie spała...
może dzieciaki czuły hehe że samochody kradną na parkingu.. ostatnio jakaś plaga u nas Marta- strzeż się.:) najpierw kradli passaty, dzisiaj w nocy coś innego ukradli, ale nie wiem jaki. a w tym bloku koło Ciebie jakieś włamanie też było.:/

A u mnie byli rodzice...właśnie pojechali...
Kurcze miśka mi się strasznie męczy przy tych ząbkach... Ale to strasznie!!
Jeszcze dzisiaj byłyśmy umówione do kosmetyczki, ale kolczyków nie dowieźli i czekam na telefon...może będą niedługo to pojedziemy.

Bietka no to proszę... My mamy dość pospolitą markę może nie ukradną hehe A wy już auto macie? To też musicie uważać ;) JA nawet nie wiedziałam o tych kradzieżach... A z rękoczynami żartowałam ;)

No Piotrek mój robi jakieś specjalne zabezpieczenie także nie dadzą rady;)
a że pracuje w centralnym biurze zabezpieczeń to trochę pojęcia ma;p

a ja się wściekłam. Choruję na wózek quatro. Marta mi odradza go ale ja muszę zobaczyć na żywo żeby się przekonać że na pewno go nie chcę:) WÓZEK QUATRO INFINITY 4 KOLORY-PEŁNE WYPOSAŻENIE ! (1646148224) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam w ostródzie, facet ma magazyn 20km za ostródą. umówiłam się na dzisiaj. planowaliśmy tak, że ja dojadę pociągiem do ostródy z małą, a stamtąd akurat Piotek skończy pracę , pojedziemy samochodem. umówiłam się z gościem i ok.
mała spała do 14, potem nie chciała jeść obiadu ani się ubierać. dotarłyśmy na dworzec, kupiłam bilet, czekam i zapowiadają że pociąg będzie 100 minut opóźniony. MASAKRA:( więc z powrotem do domu. i nici z wózka dalej:(

Bietko ciezarowka przynajmniej jedna jest obecna ale tak goraco ze trudno mi wykrzesic z siebie sily zeby cos napisac,ostatnio bymlam na badaniach w szpitalu no i jak narazie wsio dobrze ,corka nadal jest corka:)tylko jakies bakterie w moczu mialam ale juz wyleczone ,niewiem czy wam tez ale mnie te ostatnie tygodnie to sie dluza juz marze sobie ukladam w glowoie jak to bendzie wygladalo jak malutka bendzie juz z nami :)a narazie to kopie sie ,wierci sie ,teraz z ostatnich dolegliwosci to dopadly mnie strasznie bolesne skurcze stop i lydek,ajjj....i ogolnie wygladam jak wielorybek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry