reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
:no:Burza wczoraj była... okropność
Nineczko to fakt ze fajnie w Olecku spacerowac nad jeziorkiem, ja z Antosiem jezdzde rowerem dookoła jeziora:tak:
Grubelku dzięki za nr tel!!! teraz bedziemy juz spokojniesze:tak:
Antoś ma prawdziwe męskie kapielówki- szorty!kupiłam mu w H&M, całe są w czaszki pirackie:-D

Witam dziewczynki....
Upał..... ja chce deszczu!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:
Siedze i sie rozpływam..... a u mnie wczoraj troche zagrzmiało i nic :baffled:

No własnie w tamtym roku w H&M były tez dla dziewczynek a teraz nie ma....:no: (kapielówki oczywiscie) :sorry2:
Nineczko nagrałaś filmiki z burzą w roli głównej? :confused::shocked2:
Miłego dnia Wszystkim!

:rofl2:Tak Madzia ja też sie pofatyguję!!!:-p
Moja Dziecinka spi, uff... wczoraj była prawie cały dzionek u Dziadków bo robiłam dżemy:tak: przynajmniej am to juz z głowy:-)

Witam!

Nineczko do Madzi to na tym Twoim super latającym... :tak::-D no i ja dołączam się do kopasków i... :angry::angry::angry:

Ja nadal w ciąży... ehhh... sił mi brak... codziennie czekam czy to już...:-) a tu nic...:wściekła/y::no:

Mężulo jutro znowu wybywa na 2 dni do Warszawy :wściekła/y: i znowu sama... :-( fajnie... chyba naprawde zainteresuje sie jakimś ... anastezjologiem... :-D:-D:-D

To miłego dnia!
A Natala i Kinga też się zapodziały...? :confused:

reklama
Ja nadal w ciąży... ehhh...

:-D:happy2::-D Przyznajcie, że fajnie to brzmi ;-)

maarta - chyba zapiszę sie do ciebie na kurs składania dżemów. Ja w tej konkurencji noga totalna ale już za rok będę miała taką piwnicę, że wstyd w niej dżemów nie mieć :zawstydzona/y::-p

Moje dzidzi to leń śmierdzący :happy2: Nauczyła się miesiac temu przewracać na brzuszek i teraz resztę ma głeboko w poważaniu :eek: Ani na plecki, ani na kolanka tylko ryk jak się na brzuchu znudzi... Ja wiem, ze każde dzieckow w swoim czasie, nie chodzi mi o tempo ale o wrodzone chyba wygodnictwo ;-)

O Natali i Kindze to ja się nawet nie wypowiadam :confused2: Brak słów po prostu - tak zostawić koleżanki bez słowa wyjaśnienia :angry::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry