reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
witam z rana:-)dzisiaj znowu upał...ech... jedziemy nad jeziorko a popołudniu zajme sie składaniem truskawek:tak: nie chce i sie ale musze poskładac pare dzemów:-)
Nineczko super ze domek cały czas sie buduje. My mielismy tez wyruszyc z budowa w ta wiosne ale zastanawiamy sie nad kupnem gotowego domku, mamy taki jeden na oku, własciciele chca wyjechac i zaproponowali nam bardzo okazyjna cenę, dom jest w wsoaniałym miejscu blisko jeziorka i jest dzialka 1500m. Poczekamy, zobaczymy....tamta działke zawsze mozna sprzedać.
a tak na marginesie to w Olecku powariowali, cena za metr mieszkania to juz 3300zł :szok: cztery lata temu kupilismy mieszkanie za 800 zł za metr, troche na nim zarobiliśmy:tak::tak:

Ceny za materiały też poszły w górę jak szalone :wściekła/y: Chyba będziemy zmuszeni zwiększyć kredyt :no: i zacząć pracować po nocach, bo ciężko będzie go spłacić. To samo jest z ekipami. W zeszłym roku umawialiśmy się na 80 zl za metr a teraz chcieli 120 :szok:

My może wieczorkiem przejedziemy się nad jeziorko jak już troszkę ten upał zelżeje. Wczoraj przeszła wieczorem niezła burza ale mojej małej nic to nie ruszyło. Spała jak zabita :cool2:

Nineczko u nas burza przeszła bokiem:tak: alekilka km za Oleckiem lezały połamane drzewa:-(
Bylismy dzisiaj troche nad jeziorkiem, odwiedziłam tez swoją teściową:cool2: i złozyłam 15 słoików z kompotem truskawkowym, w poniedziałek biorę się za dżemy:tak:
a teraz mam ochote na jakies piwko i filmik:tak: Jutro o 9 rano jedziemy na dzialke nad jeziorko byczyć się cały dzień na słoneczku:-)

puk puk!!! jest tutaj ktoś??? widze ze piekna pogoda i nikt oprocz Nineczki juz tu nie zgalada!! Halo!! Grubelku jak sie czujesz???
Grubelku tak sobie pomyslalam ze przesle Ci na priva mój nr tel, w razie jakbys była juz w 2 częsciach to prześlij sms-ka bo my tutaj wszystkie włosy z glowy wyskubiemy z tych nerwów i niepewności!!
a to zdjecie Antosia, dzisiaj cały dzien spedzilismy nad jeziorkiem!
1182099115992873302

maarta- z tym telefonem Grubelka to świetny pomysł. Też mi to do głowy przyszło :tak: Żeby tylko nasza kochana nierozpakowana (chyba :confused:) dała nam znać :oo2:

Antoś - bossski! (To chyba największy basen jaki widziałam :dry:)
My też dziś byliśmy nad jeziorkiem ale późnym popołudniem na 2 godzinki. Mała coś mi marudzi - ma problemy ze spaniem, bączki puszcza jak szalona, kupki też zresztą z wielkim wysiłkiem... Dziś bez obiadku, cały dzień na mleczku na wszelki wielki. Mam nadzieję, że do jutra jej przejdzie. Tak mi jej żal...

maarta - a propos jeziorka - strasznie wam zazdroszczę tego deptaku nad jeziorkiem. Fajne miejsce na spacerek :tak: U nas trzeba naginać po piachu a i tak jest tak pozarastane, że brzegiem od plaży do plaży nie zawsze da się przejść :no:

reklama
Dobry Wieczór...:-)
Jestem dziewczynki... jeszcze 2w1 :tak: wczoraj byłam u gina i powiedział że już moge... :-) więc od wczoraj sprzatam i przestawiam meble... (no przestawiam palcem wskazujacym oczywiście... :-D) ale nadal nic, chociaz właśnie sobie leże w łóżeczku bo coś mnie skurczyki dopadły i to takie solidne i krzyz boli...:szok:

Maarta pewnie że wyśle sms-ka dzięki za numer, wysyłam swój żebyś wiedziała że to ja...:-) Antos jak zwykle cudny i chyba ma prawdziwe męskie kąpielówki ? :szok::cool:

Nineczko Ty chyba wywołujesz te burze... brrrrr...:sorry:

Dobrej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry