Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po 9 misiacach czułam się jakbym w ciaży była już wieki całe. Pamietam jaka była pojarana po porodzie, że brzucha nie mam
Mimo 100 cm w pasie czułam sie taka szczupła, taka lekka
I wcale jakoś mi tego bzebzona nie brakowało. Dopiero teraz czuję jak to jednak było fajnie mieć takiego bąbla w brzuszku (i nie wciągać go na plaży bo wystaje
;-)). Druga ciąża to juz nie bedzie to samo 

;-)
Hobby jako takiego nie posiada, żadnego hopla i mam problem... Może wy macie jakiś pomysł na prezent dla 20letniej kobitki ?
a takiej 20 latce to nie mam pojęcia nie znając osoby... może kosmetyczke i jakieś kosmetyki w srodku (tusz, błyszczyk itp takie neutralne) albo portfel sama sobie kupiłam u tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro naprawdę super albo sama nie wiem ciężko tak wymyślić.... ;-)
zresztą pierwsza ciąża skończyla sie tragicznie, druga była ciężka, chyba nie wytrzymam napięcia psychicznego przy nastpnej, musze odpocząć. Roxposałam sie ale zadzroszcze Grubelku Tobie bo bedziesz miala dwójke małych urwisków w domku:-)

dosłownie skarbonka bez dna
zaczął juz pokazywac swoje fochy, smiesznie to wyglada ale tak dalej być nie może

Teraz cwaniary kolej na Was.... pomyslcie ile zaoszczędzicie jak się postaracie teraz... 

a tak na poważniwe to chyba najlepsza jest wpadka.... ;-)

Ostatnio teść przyjechałz wizytą ale już pieluszek i mleczka i słoiczków zapasu przywieźć nie mógł, chociaż obiecywali z teściową, że będą te zakupy robili bo u nas nie ma. 

doszłam do wniosku ze Bbacia fajnie byc raz na 2 tyg przez godzinkem to jej odpowiada, nigdy nie podrzucam jej Małego, tylko od czasu do czasu ja o to prosimy, doslownie raz na 2 m-ce i to też ciężko!