reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam niedzielkowo....

Ja tylko na chwilke - Julka juz mnie gdzieś ciagnie.... :wściekła/y::angry:

Nadal 2w1 ale po wczorajszej wizycie u gina... rowarcie sie powiększa... no to mam czekać... i czekam... :-D:-D:-D

Poza tym OK... Dziecię me wstaje ok 6.00 codziennie a szczególnie w soboty i niedziele... wściec się mozna...

Pa! Miłej niedzieli!:-)

Czyli już niedługo koleny mazurski robaczek wśród nas zawita :-) Dobrze, że wszystko OK. Ja się strasznie niecierpliwiłam pod samą koncówkę a na dodatek Hania stwierdziła, ze u mnie dobrze i jeszcze sobie posiedzi :dry:

Goście pojechali a ja wpierdzielam kolejny kawał ciacha z truskawami :sorry2::happy2:

Witam się w ten śliczny poniedziałkowy poranek :-)
Dziś ostatni dzień dobrej pogody więc POBUDKA!!!
Jadę dziś po południu szukać kiecki do Suwałk. U nas nędza :wściekła/y: Niby do wesela jeszce miesiąc ale znając mój problem ze znalezieniem rozmiaru (i we tu sobie człowieku nie wmawiaj, że gruby jesteś - inni zrobią to za ciebie :confused2:) to zdecydowanie muszę już rozpocząć intensywne poszukiwania...

Hania śpi. Nie mam pojęcia jak nauczyć ją zasypiania w kojcu :confused: Porabać i spalić stare łóżeczko :dry:

hej!! witam i ja! nie było mnie przez dawa dni bo w sobote miałysmy z koleżankami babski wieczór który skonczył sie na disco i do domku trafiłam o 5rano;-) ale było warto:-) przynajmniej sie wybawiłam:-)
Grubelku trzymaj sie! juz niedługo:tak:
Nineczko polecam jechac do arkadii, maja najwiekszy wybór sukien:-)
wklejam zdjecia z wesela gdzie byłam swiadkową:-)
P1000184.JPG

P1010605.JPG

P1000166.JPG

maarta - wygladałaś pięknie :-) Czy na drugim zdjęciu to ty z mężem?
Śliczna sukienka :happy2:
Właśnie do arkadii się wybieramy (szczerze mówiąc średnio znam Suwałki i innych sklepów za bardzo nie znam). Mam nadzieję, że coś znajdę. Chciałabym znaleźć coś prostego, co mogłabym założyć i na inną okazję.
Rany! Pranie mi się kisi od godziny w pralce :dry: Lecę wieszać :happy2:

Witam!!
Nie gniewajcie się proszę że rzadko zaglądam na forum, praca i dom to dla mnie duże wyzwanie i czasami po prostu nie mam juz siły na nic:-(
U mnie wszystko dobrze! Filip ma już dwa ząbki, ostatnio byłam z nim na szczepieniu jest zdrowiutki waży 10kg i mierzy 80cm mój synuś:-D
Marta ładnie wygladałaś!:-)
No u nas przygotowania do ślubu już trwają.. :-) 2go lipca mam przymiarkę sukni.
Pozdrawiam was kochane!

reklama
Nie gniewamy się :-) Tak sobie tylko lubię czasami na was popsioczyć jak tu się za pusto robi :happy2:
Gratulacje zęboli! Chłop jak dąb ci rośnie :happy2: Pstryknij fotkę sukni i wstaw - please. Uwielbiam ogladać suknie ślubne - takie małe zboczenie ;-)

Ależ dziś doła złapałam :no: Normalnie szok.
Oblazlam pół Suwałk i ... gruba du pa jestem. Wlazlam w jeden komplet babciowy i jak zobaczylam rozmiar (44 :szok:) to prawie zemdlalam. Szcerze mówiąc myślałam ze jestem szczuplejsza :zawstydzona/y: W żadnym innym sklepie nie byo na mnie rozmiaru :sick: Buuu... W co ja się ubiorę? Jak ja będę wygladała na tym weselu? Czarna rozpacz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry