Kinga zagladaj do nas częściej
Masz super synka i jaki duży... chłop prawdziwy Ci rosnie.... Antos ma rok i 2 m-ce i waży 12,2 kg i ma 85 cm
Dziękuje za komplementy
na zdjęciu jestem z mężem
czekamy jeszcze na zdjecia od fotografa, na pewno beda ładniejsze:-)
Nineczko nie przejmuj sie tak, teraz w sklepach to maja same chińskie rozmiary, 42 to jak normalne 38
zapomniałam Ci napisac ze obok arkadii w suwałkach jest pawilon i sklep de facto:-) maja tam super ciuszki i normalne rozmiary, kupiłam tam super sukienke rozm M, gdzie wszedzie kupuje 42
Masz super synka i jaki duży... chłop prawdziwy Ci rosnie.... Antos ma rok i 2 m-ce i waży 12,2 kg i ma 85 cm
Dziękuje za komplementy
na zdjęciu jestem z mężem
czekamy jeszcze na zdjecia od fotografa, na pewno beda ładniejsze:-)Nineczko nie przejmuj sie tak, teraz w sklepach to maja same chińskie rozmiary, 42 to jak normalne 38
zapomniałam Ci napisac ze obok arkadii w suwałkach jest pawilon i sklep de facto:-) maja tam super ciuszki i normalne rozmiary, kupiłam tam super sukienke rozm M, gdzie wszedzie kupuje 42
hehehe.... a może poczekaj na mnie i razem bedziemy sie odchudzać... juz tak niewiele zostało.... :-)
Czy któraś z was tak miała po ciaży? To naprawde utrudnia życie.
a mi było dobrze... ;-) a co do kręgosłupa to mnie tez długo baolał już nawet nie pamiętam jak długo
bo chyba to było tak że znowu ciąża i ból od nowa sie nasilał a teraz to i rano i w nocy i w każdej pozycji... 
) ale chyba jej posmakował, bo chciała jeszcze
;-)