Natala super wieści
az mi lżej na sercu sie zrobiło...., nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobie jaka Ty jestes szczęsliwa, super!!!! Bedzie wszystko dobrze!!!

Fajnie, że sie odezwałaś, naprawde sie o Was martwiłyśmy.
Grubelku jak sie czujesz??? nie mam wieści od Ciebie więc chyba jestes jeszcze w jednym kawałku??!!!
a ja mam podły humor, nic mi sie nie chce... usiadłabym i płakała, jakiegos doła łapie:-( spadam żeby Was nie zarazić moim humorkiem, odezwe się pozniej!
az mi lżej na sercu sie zrobiło...., nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobie jaka Ty jestes szczęsliwa, super!!!! Bedzie wszystko dobrze!!!

Fajnie, że sie odezwałaś, naprawde sie o Was martwiłyśmy.
Grubelku jak sie czujesz??? nie mam wieści od Ciebie więc chyba jestes jeszcze w jednym kawałku??!!!
a ja mam podły humor, nic mi sie nie chce... usiadłabym i płakała, jakiegos doła łapie:-( spadam żeby Was nie zarazić moim humorkiem, odezwe się pozniej!
;-)
Ja rozumiem - stres, budowa, kredyt do spłacenie, brak urlopu ale żeby za wszystko się na mnie odgrywać? Ciągle coś nie pasuje, o byle co foch z przytupem
No żesz kurcze - ja też mam chyba prawo być zmęczona.

nie denerwuj się....
Ja wiem, że darowanemu koniowi itd ale ja na ten zapach mam alergię normalnie -od razu mnie mdli