reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam dziewczynki....

Nadal z ogromnym brzucholem.... :wściekła/y: już mam dość... ciąży mi i z góry i z dołu, ani się schylić ani leżeć.... :angry: chce do szpitala!

Madzia Ty mnie nie strasz.... mam wielką szafę "męskich" body i innych takich.... nic różowego wszystko oliwkowe bezowe itd.... :szok:

Nineczko a perfumami się nie przejmuj... mój to nawet zapomniał że jakaś rocznica była.... :-D:-D:-D

No dobra uciekam na dwór bo od rana robimy huśtawkę ze zjeżdżalnią dla dzieci... :szok: tzn mężuś robi a ja pomagam... palcem wskazującym! :tak:

Miłego dnia!

reklama
Ależ zmokłam - wszystko do suszenia tak wlało :szok: Jakieś urwanie chmury chyba.

Hania ocipiała kompletnie :confused2: Grzeczna jak aniołek dopóki ja nie muszę czegoś zrobić. Już nawet dziadek nie jest w stanie jej zabawić. Szykowanie obiadu czy sprzatanie to szok. Byłam przeciwna chodzikom ale teraz cieszę się, że go mam. Wsadzam małą i ciągam za sobą a mop w drugiej ręce :happy2:

maarta - Grubelek już wkrótce ci powie czy fajnie mieć dwojkę dzieci ;-):happy2:
Grubelku - czy ty masz zamiar urodzić? Może pobiegaj po schodach ;-):happy2: Ja już sie nie mogę doczekać co to ci się urodzi - synuś czy córcia.

MADZIA - wprost nie mogę się doczekać twojego urlopu :happy2: Super rada na teściową - popieram :-p;-)

Nineczko myślę że w tym tysiącleciu chyba urodzę.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zastanawiam się po co ja leżałam połowe ciąży.....:angry: no a podobno ma być synuś.... mam nawet wydruk z usg z jajeczkami....:crazy:
Co do chodzików to też byłam przeciwna... :happy2: aż Julka nie zaczęła wymagać chodzenia za rączki.... :-D:-D:-D i to raczej mój kręgosłup zapragnął chodzika dla niej... :rofl2:

witam
co do chodzika to jak wszytsko jest bez przsady to jak najbardziej jest wskazane . u nas obyło sie jakos bez chodziaka ale jakbym miala go pod reką czasami to pewnie maja nie raz została by w nim uwieziona :-):-)
jestem juz w pracy . lato cudowne nie ma co :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:pada , przestaje , pada. dobrze ze przestało jak szłam do pracki bo zgubiłam parasol:happy2::happy2::happy2::-D:-D:-D
dzis mój mezowy zabiera maje na przedpołudnie do tesciowej . nie pałam zachwytem tymabardziej ze lubie wszystko kontrolowac i jakos mi dziwnie ze jada beze mnie . ale o 15.00 jak wróce bede juz ich miała przy sobie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
zniakm bo idzie szef:angry:

hehe:-D chętnie bym swoją Teściowa otruła:-D ale juz jej nie potrzebuje, wychodze w sobote a do Antosia przyjdzie moja mama, nie chcialam jej prosic bo pracuje w weekend ale jak juz wspomniałam to sama zaproponowała ze przyjdzie i zajmie sie dziećmi:tak:
co do chodzików to jestem przeciwniczką, nie chciałam kupowac ale oczywiscie moja tesciowa to zrobiła i jak pilnowała Antosia to on non stop w nim chodził, wkurzałam sie strasznie, :-( wiem ze to wygoda ale jak ze wszystkim nie mozna przesadzać:angry: ech, najwazniejsze ze to juz za mną.
przypomnial mi sie dowcip: -Jaka jest najlepszepsza tesciowa??
-na 102
-sto metrów od domu i 2 metry pod ziemią
:-D:-D:-D miłego dnia dziewczyny!!

Hej hej :-)
Zgadzam się - wszystko z umiarem :tak: Jeżeli w ciągu całego dnia mała poziedzi w nim na raty oczywiście łącznie góra godzinkę to raczej nic się jej nie stanie. Przynajmniej mam ją na oku i czegoś innego sobie nie zrobi :confused2: Dziś próbowała jeść ziemię z donicy w dużym pokoju rodziców.
Jak bozie duzie będę ja pętać ;-):-p:happy2:
Wpadłam ostatnio na szatański pomysł, że zacznę sama Hani gotować :happy2: Nie umiem za cholerę i na razie szukam przepisów. Może macie jakieś sprawdzone przepisy na danka dla bąbli? Poza tym muszę znaleźć sposób jak zamrozić sporą ilość kawałeczków mięsa aby były osobno ale nie w 100 torebeczkach zagracających zamrażalnik. Rozgarnięta jestem jak stóg siana :zawstydzona/y:

maarta - super masz mamę, że ci tak pomaga. Udanej zabawy w sobotę :-)
O teściowej znam inny kawał - Co robi teściowa na plaży? Przyzwyczaja się do piachu :happy2::-D:happy2:

nieneczko ja mam ksiażke kucharska dla dzieci w wersji elektronicznej . kliknij mi na priv adresik e-mail a ja ci ja z domku zapodam . o ile małonek czyscioszek nie wywalił z pulpitu ;-)ale mam napewno . zaraz zobacze czy w pracy nie mam gdzies zapisanej . wiec czekam na adres i wysyłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry