reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D Marta widzę ze darzysz swoja teściową taka sama miłością jak ja swoja :-D:-D

Rodzice robia sobie teraz remont salonu i w domu panuje wielki charmider (lub harmider :confused2:) tatuś dostał spore odszkodowanie za wypadek w pracy wiec moja mamusia zaraz wymyśliła na co zostanie przeznaczona kaska :-):-)

Grubelku często mam cię na myśli, aż mi cię szkoda ze tak długo sie meczysz.
Nineczko nie przejmuj sie kłótniami z mężem, jeszcze parę latek i będziesz w tym specem :tak::tak: Z reszta pewnie już sie nim powoli robisz... :-D

MADZIA - jakże ja bym mogła ciebie nie love!
Ja was wszystkie love :happy2::-p:happy2:

Leje i leje :confused2: Dziś z rozpędu i nudy wysprzątałam domek. Na górze u nas zrobiłam Hani miejsce do łażenia (czyt. odgruzowałam pokój :confused2:). Właśnie od godziny próbuję wrzucić filmiki na wrzutę (masło maślane :-p) ale coś mi nie idzie, jakiś błąd strony i inne badziewie mi się pojawia. Normalka - prawo Marphiego czy jak on się tam zwał.

Młoda nauczyła się otwierać szuflady i wyciągać ich zawartość oraz ciągać za kable i je podgryzać. Normalnie wszędzie jej pełno a to dopiero początek :szok:

Waga mi :angry: stanęła w miejscu i diabli wzięli moje odchudzanie. W sukience wygladam jak kaszalot a moje cycy sięgają mi po kolana :wściekła/y: Dekolt mam tak ponętny, że nie wiem czy ktoś kto będzie siedział naprzeciwko mnie coś w ogóle przełknie na tej imprezie :dry:

reklama
Nineczko Hanuś superaśny!!!! :-D:-D:-D co sie wagą przejmujesz ? moja też stoi... zaraz spadnie troszke i się odchudzamy razem.... :tak:

Natala ja już nie mam siły ten brzuchol jest za wielki!!! ;-):tak:

No i dawajcie te kawały o teściowych... może mi coś pomoże... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry