reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko a najedz na tej stronie na zdjęcie, prawy przycisk myszy, właściwości i bedziesz miala dane obrazka, skopiuj z tych danych adres zdjęcia i ten adres wklej na BB:-)

reklama
zasypianie.JPG

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest! Dziękuję ślicznie :-)

Witajcie dziewczyny.
U mnie wszystko ok. Dostałam prace wiec mam mało teraz czasu dla siebie. Ale jestem zadowolona że mam tą pracę.
Filipek zdrowy, pogodny czasami marudny hehe.
Pozdrawiam serdecznie!!:-)

No co za cholera!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Takiego długiego posta mi wcięło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I od nowa? :no:
Druga opcja wklejania zdjęć:
Musisz najpierw je zmniejszyć (ja to robię w paint: plik - otwórz - wybierasz fotkę - obraz - Rozciagnij/ pochyl - w poziomie 70%, w pionie 70% {badź musisz pokombinować, bo to zależy od wielkości zdjęcia} - plik - zapisz na kompie pod inną nazwą)
Po zmniejszeniu wchodzisz w odpowiedz na forum i tam nizej masz "zarządzaj załącznikami". Wejdź w to - wybierz fotkę tą zmniejszoną zatwierdz i gotowe.
Ale namotałam :dry:

reklama
My właśnie wróciłyśmy z bardzo owocnego spacerku po jarmarku i sklepach. Mamusia kupiła sobie 3 pary majtasów (w tym jedne za małe :sorry2::zawstydzona/y:) a Hani sandałki i trampeczki :cool2: Tatuś sie nie powstrzymał i dołożył jeszcze garnuszek na klocuszek. Jak tak dalej pójdzie to z torbami pójdziemy pod most :shocked2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry