Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hania dziś jakiegoś cipca dostałaMarudna, że hej. Lezeć - nie, siedzieć - nie, nawet na raczkach - nie! Ło mamo! Mam nadzieję, że do jutra jej przejdzie.

No to chyba zaraźliwe bo Julka też tak miała..... od 5.00 rano..... a zasnęła niedawno
mało tego nawet klocki były be i kredki i mama i wogóle wszystko.... ehhhhh
hehehehe...
Swoją drogą kiedyś podrywałam amnestezjologa - ale to nie moja wina - ktoś przesadził z głupim jasiem
Bosze! A najgorsze jest to, że ja wszystko pamiętam! Jak mu mówiłam, że jest przystojniutki, ładniutki i w ogóle i za nic nie chciałam oddychać przez tą maskę i machałam do niego... 

Padam na twarz :sick:
Jak one sobie radzą? Medal za odwagę! Ja mam jednego paszczura i zabiera mi cały mój czas (a moze po prostu nie umiem go sobie zorganizować he he). Obiecanki - cacankijutro na spokojnie sie odezwe

Hania budziła się często w nocy i była burza - brrr
Teraz tez siąpi, czeka nas cały dzień w domciu :-( Ale nie ma tego złego itd. Przynajmniej pranie poprasuję i nadrobie zaległości prasowe.
ze jakoś głupio jej było
Nineczko uwielbiam czytać Twoje posty..........Zaraz chyba uduszę swoje dzieckoWyje od ponad godziny
Wyjmę z łóżeczka - wyje, że chce spać; odłożę do łóżka - wyje, że spać nie chce
No żesz cholera dzisiaj z tym dzieciakiem
![]()

odrazu mi lepiej że nie tylko ja mam takie zapędy czasami... 

moje spi łaskawie usnąło po 20 minutach przewalania...

i na porodówkę! A tak na poważnie to wczoraj do 24.00 miałam jakies takie skurcze i myslałam że już... ale przeszły i potem znowu od 4.00 ale zasnęłam i rano juz ok... chociaz i tak jakoś źle się czuję... ja chce do szpitala!!!!!!!!!!!