reklama

Mazurskie mamy !!!

witajcie
a ja bym chciał wydłużyć dobę o jakieś 7 godzin bo brak czasu, a to dp pracy a to rehabilitacja, pediatra , zakupy itd.
a do rehabilitacji doszły nam ćwiczenia metodą vojty- z jednej strony się ciesze a z drugiej boje sie że sobie nie poradze z nim w domu (z ćwiczeniami) i nic z tego nie będzie. No i jeszcze mniej zasu na inne sprawy, wyniki mamy dobre tylko musimy witaminki brać bo rehabilitacja intensywna. Żęby idą na potęgę i mały płacze nawet przez sen :(

Miałam zgłosić dziś reklamacje bo szyba mi w kuchni pękła :/ i chyba coś z pralką jest nie tak bo strasznie głośno pracuje i się mocno trzęsie :(

reklama
Hejo.
A ja nie lubie ani jesieni,ani zimy mam wtedy depreche na maxa.Znajomi czasu nie maja i co tu robic.Mam nadzieje ze praca znajde bo padne.A od 19 wrzesnia Oliwier pojdzie do przedszkola :)

młoda poradzisz sobie!! na pewno.... trzymam kciuki:)
Ania to faktycznie jak mały pójdzie do przedszkola to musisz znaleźć zajęcie bo tak oszaleć można;) jak nie praca to może jakiś kurs, jakaś szkoła?:) ale trzymam kciuki za znalezienie pracy. a jak w Olsztynie ogólnie ciężko ze znalezieniem czy nie jest źle?
Aguska mała z niańką będzie.

dziewczyny...;( w tym tyg musze tip top skończyć tą moją pracę inżynierską a nie mam siły weny pomysłu i otwartego umysłu:( masakra jakaś. siedzę już dwie godz. nad tym i nic mi nie wychodzi;((

Ostatnia edycja:
Hej hej

Miłego wtorku życzę!
U mnie szaro,ciemno i pochmurno ale ciepło i w miarę przyjemnie.
Teraz czas na kawę! :)

Pozdrawiam was!

marta03 where are you????
i co słychać u reszty dziewczyn?

Bietka raczej ciezko,tym bardziej ze ja mam srednie wykształcenie.Od poczatku po lo pracowalam w zologiku.No teraz zaczne drugi rok Technika usług kosmetycznych,ale to w weekendy.moze uda mi sie do meblowego dostac u cioci kolezanki. ale ja wiem czy to szczyt marzen;-) lepsze to niz nic.Najgorzej ze tam do 18 praca a Oli do 17 ma przedszkole.Chyba ze m sie uda go odbierac.

reklama
Necia Ty masz rzadko chyba natchnienie do pisania;)
Marta03 rozumiem zapracowana,
ale Marta 28...? co tam u Was? jak Olusia?
Ania właśnie minus pracy w sklepie dla mnie jest taki, że godziny nieprzystępne. cały dzień na boku;/
ale może na początek dobra i taka praca.
Agnieszka już druga kawa????;p
Ja już szafę zamówiłam na allegro dzisiaj. oglądaliśmy wczoraj po sklepach a potem to samo na necie patrzymy a przebitka 300-400zł doliczając ceny transportu.
malutka poszła spać ja musze zrobić obiadek sprzątnąć kuchnię. popołudniu przychodzi niańka a nam z mężem może się uda iść na jachcik, bo brat należy do mos- u i właśnie zrobił patent żeglarza.
Miłego dnia dla wszystkich:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry