reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej!! I my sie meldujemy!!! Dzisiaj troszke chłodniej ale i ak cały dzien bylismy na spacerze, zaraz też idziemy!!
Nineczko trzymajcie si Kobitki, zdrówka zycze i dużo spokoju!!!
a co do motorli v3 to nie jestes pierwsza , klku mich znajomych juz wsadzało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na ten tel.
Madzia fajnie ze sie odezwałas!! Pozniej jeszcze zajrze!!

reklama
hej hej!!! czemu tu nikt nie zaglada?? wiem ze sa problemyz bb, cos tam zmieniaja ale czasami mozna wejśc, a tu cisza:-(
nie wiem czy pozniej uda mis ie jeszcze tu zajrzec, jutro rano wyjezdzamy za Warszawe na zjazd kwietniówek, bedzie fajna imprezka. Oczywiście Antos jedzie i mąż też:-)

Pół dnia próbowałam się tu dostać :wściekła/y: Na dodatek padło mi łącze usb, nie mogę zrzucić zdjęć z aparatu a potem przez godzinę (!!!) nie mogłam wyłączyć komputera. A że ze mnie blondyna to dopiero po telefonie do M. wyłączyłam listwę i problem z głowy.
Dziś wyczułam u Hani ostry ząbek - właściwie to jego czubeczek. Prawie tego nie widać ale to już znak, że niedługo...

maarta - miłej zabawy!!! Listopadówki też organizują zjazd ale ja nie mogę niestety jechać :-( za daleko i nie na moją kieszeń :no:
Czekam na opis wrażeń ;-):tak:

dzien dobry :-) moze troszke nie dokladnie z tematem, ale potzrebuje pomocy :-( poszukuje dobrego gin w Olsztynie, takiego ktory zna sie na problemach kobiety(np> z zajsciem w ciaze), nie ma problemow z dawaniem na wyniczki, nie jest wulgarny ( bo z takim sie juz spotkalam) i dziekuje grugi raz nie chcem :-( jakbyscie mogly mi pomoc i kogos polecic :tak: pozdrawiam i zycze milego i owcnego dnia

Witaj! W Olsztynie nie znam żadnego niestety :no: Ja jeżdżę do Ełku prywatnie do dr Kucharczuka i jemu stawiam śmiało 6+ :tak:

Ależ tu nudą wieje! Kinga, MADZIA, Grubelek,natala - gdzie jesteście?
Czuję się taka samotna chlip chlip :-(
Dziś wieczorem wraca M. I od dziś znów nie muszę kąpać małej (wierzcie albo nie ale całkowicie wyszłam z wprawy :zawstydzona/y:). Ale muszę wam powiedzieć, że to "sam na sam" z Hanią dobrze mi zrobiło. Wcześniej wpadłam w rutynę i zauważyłam, że więcej uwagi poświęcam czynnościom opiekuńczym niż byciu z nią całą sobą. Teraz kocham ją jeszcze bardziej ( o ile to możliwe ;-)).

witam
nineczko nie chlipaj ide z odsieczą.
nata cieszy sie pewnie męzowym .....ja dopiero uczynie to za tydzien.
marta baluje juz pewnie z kwietnióweczkami
a grubelek ??????????????no własnie.....??????????moze juz powoli zbliza sie godzina ,,0"?????

nineczko - krótka rozłaka jak najbardziej jest wskazana ale na dłuzej nie polecam to poswiecanie uwagi czynnoscia opiekunczym mi juz wychodzi lekko bokiem ;-);-);-);-);-)a kocham córke bezgranicznie. ehhhhh jak ona juz bajerancko sie tuli. taka mała pannica sie z niej robi . niestety naskarżyła na nia dzis niania. maja ugryzła ja w ręke.bo chciała kobita ja przebrac w srodku zabawy . na szczescie obróciła to w zart i chyba nam nie ucieknie bo nieoceniona z niej kobita

meggie co do gina nie znam w olsztynie . moze grubelek jak sie pojawi cos ci poleci bo ona z olsztyna wioec pewnie najbardziej w temacie. ja mam niemiłe wspomnienia z poczatku ciazy przez lekarza i zmieniłam go szybko na innego........a czekaj byłam raz u dr. kuli ?on przyjmuje prywatnie na partyzantów na przeciwko komendy i był spoko . i ma dobry sprzat ale i dobrze sie ceni:eek:
no nic bede sie odzywac. napisałam sie mam nadzieje ze nie wetnie mi posta jak ostatnio

Majunia to mądra dziewczynka :tak: Kobita nie wie, że do psiej miski i rozbawionego dziecka łap się nie pcha :confused::-D
Dobrze, że Hani dopiero jeden zębol wyłazi ale coś czuję, że niedługo i ja taka pogryziona będę chodziła :dry: Hania nienawidzi ubierania :baffled: No normalnie tragedia, tak się drze jakbym ją mordowała :szok:
Wrócił M. i od razu nadał małej nowe przezwisko (w związku z ząbkowaniem) - kasownik :dry:
Zadzwoniła do mnie teściowa i złożyła życzenia z okazji dnia dziecka :baffled: Nie dla Hani tylko dla mnie :eek: Cieszyć się?

Grubelku!!! Czy ty już czy jeszcze nie? Odezwij sie proszę, bo się martwimy o ciebie :confused:

Grubelku - a może ty już nie grubelek a chudzielec? Oj dopiero teraz do mnie dotarło, że twoje szczęście już tak bliziutko :-)

reklama
Hej, hej. I ja sie w końcu pojawiam... :-)
Madziu masz oczywiście rację :tak: Trzeba się nacieszyć chłopem... Jest juz tydzień i przez ten czas zrobilismy gruntowny remont naszego pokoju. Wymienilismy wszystkie meble i telewizor :cool2: W nastepnym miesiacu wymienię jeszcze karnisz i kupie zasłony z woalu... Bedzie cacy :-):-):-)

Amelusia ma sie dobrze. Wyszedł jej czwarty ząbek ;-)

Chyba sie obudziła... Slychac cos z za drzwi. Pedze.
Bede juz miala wiecej czasu to postaram sie wpadac do was czesciej.
pa

Do góry