reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

My będziemy zaraz pizze wszamywać!
Popołudnie na dworze spędziliśmy, troszke padało ale tylko chwile:happy2:

miłego wieczoru!!!!

a tosika się urlopuje w Tunezji! :-) wszystko ok u Nich.
syneczki cały czas akcja morze.....
tyle co wiem ;-)

reklama
Zapowiadali burze, deszcze a te moje Olecko ciagle wszelka zła pogoda omija:tak:
Znowu na bezsenność cierpię:wściekła/y: jestem zła na siebie bo pozniej o 20 zasypiam.
Dzisiaj dzionek zalatany sie zapowiada, na budowie domku już koncowe roboty sie zaczynają, musza sie pospieszyć bo jeszcze 2 miesiace zostały;-)
Kinga miłego urlopu:-)
a to zdjęcie Antosia na dobry humorek:-)

marta100 super fotka Antosia:-)
Filip ma taki sam traktor tylko że niebieski:tak: jak bedzie okazja dodam też fotkę:)
A na zamknniętym dodałam zdjęcia Fiola jak jedzie na hulajnodze :-p:happy2:

Miłego dnia wzajemnie!!

My dziś mieliśmy na kajaki iść ale pogoda nie dopisała wiec przekładamy..
A Filip dziś jedzie pociągiem na wycieczkę z Babcią :happy2:

hej
Ja tylko na chwilę bo czasu jakoś ostatnio brak.
Cieszę się u was jest wszystko ok:)
Wychodzę z zapytaniem do Marty i Kingi jaki ustalamy sobie termin naszego babskiego spotkania?Nie ukrywam że chciałabym wiedzieć aby zaplanować sobie czas na cały urlopik:)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

aga mi pasuje jak najbardziej 28go o 19! :tak::-)

Wogóle pogoda genialna, my dopiero wróciliśmy do domu, od rana się opalałam sącząc browarki a Filip szalał w basenie:-) Mężyk też wypoczął.

Do południa słonka brakowało ale w południe jak już się wypogodziło to szok!:-) Byliśmy na lodach... Filip zadowolony po przejażdżce pociągiem :-)
Supcio jest! :cool2:

pozdrowionka
i foteczka jak Kinia się urlopuje :-p A Filipek się plumpa w wodzie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry