Azorek ja płaską łyżeczkę kleiku n każde 30-40ml dawałam
U nas jabłko było bleeeale właśnie 5 minut temu okazało się że marchewka jest bardzo cacy nawet czysto weszło 30gram
![]()
Jak na razie moja mała kleik dostaje tylko na noc, ale właśnie w proporcji 1 miarka mleka na 30 ml mleka. Na śniadanko pewnie tez tak będę robić, no może ciut rzadsze :-)
Ja Martyne przekonałam do jabłka, choć marchewka lepsza. Dzisiaj dostała banan z jabłkiem to nie nadążałam nabierać na lyżeczke, tak pałaszowała :-)
u nas marchewka jest super, ziemniaczek taki sobie, ale ziemniaczek + marchewka też super, a najlepsze jest jabuszko. Narazie daję po trochu, dzisiaj dostała pożądną kopiatą łyżkę marchewki z ziemniaczkiem. Sama gotuję i przecieram owocki i warzywa, ale kupuję organiczne. Jakoś ciężko mi tu było znaleźć odpowiednie słoiczki, większość ma mięsko pomimo że od 4 miesiąca, ale może źle szukałam?
My dzisiaj szpinak z ziemniakiem miałyśmy. Martyna stwierdziła, że niezłe :-)
Jak na razie daje małej tylko słoiczki. Po pierwsze nie wiem gdzie moge kupić pewne warzywa, po drugie, jednak słoiczki to wygoda

Mój najlepiej wcina Hippa i Gerbera. Próbowałam dawać mu Bobovitę, ale jakoś mu nie podpasowała - mnie w sumie też nie smakuje i do tego ma jakąś wyjątkowo rzadką konsystencję. My jutro będziemy pierwszy raz kosztowali marchewki z ziemniaczkiem. Póki co mały ze smakiem wcina wszystkie słoiczki.
Jabłko z hippa ja musiałam zjeść, bo mała nie chciała, ale z bobovity chętnie wsunęła.
Jednak głównie kieruje się kombinacjami smoakowymi jakie oferuje firma, a nie samą firmą. No i ceną troszke też