miranda
Fanka BB :)
Dzieki za odpowiedź! Pewnie tez zaczniemy skoro miesiąc po warzywkach i Ala je i nic jej nie jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja po 4 tygodniach warzyw mam zamiar wprowadzic miesko, zreszta na sloiczkach z mieskiem jest znak od 6 mscA ja się zastanawiam kiedy zacząć słoiczki z mięskiem? Kiedy wy dajecie?
ja póki co jeszcze samZobacz załącznik 195735ale kupiłam juz smoczek trójprzepływowy z Avent, a butelke mam 125ml to chyba i tak musze większą nabyc:-(
Ale boje się o to ssanie Małej, czy czasem przez butle nie zacznie mi gorzej ssac, bo kiedys po jedej herbatce juz było coś nie tak, wiec mysle jeszcze o takiej z łyzeczką
Akcesoria specjalistyczne
Właśnie nie na wszystkich jest że od 6, ja mam kilka z cow and gate, i są od 4+ dlatego troche byłam zdziwiona.ja po 4 tygodniach warzyw mam zamiar wprowadzic miesko, zreszta na sloiczkach z mieskiem jest znak od 6 msc
Ja próbowałam Karolince dac soczek z niekapka i niestety narazie nie umie pić gryzie tylko i zdziwiona co tam mama jej do buzi kładzieja po 4 tygodniach warzyw mam zamiar wprowadzic miesko, zreszta na sloiczkach z mieskiem jest znak od 6 msc
Malbertka- a czemu zalezy Ci zeby mala z butli piła? ja tez narazie tylko piers, i mam zamiar mu wprowadzic kubeczek niekapek na plyny, a reszte lyzeczka
kaszke manne bede gotowaci i dodawac do stalego jedzenia
mam nadzieje ze wogole nas butelki ominą mowiac szczerze
rzeczywiscie, ciekawe od czego to zalezy?
dzis mi Adas zjadl 1/3 sloiczka marchewki ,po 3 dnaich pierwszy raz raczyl otworzyc usta
ta sloiczkowa jednak lepsza niz ta co sama zrobie
a jak wy robicie rzeczy dla dzieci to jak ze Wam zjadaja ze smakiem, mam na mysli nie owoce bo one slodkie
ale np zupy jarzynowe itd?
ja będę musiała oddzielnie gotować mięsko bo wywar właśnie odpada;;/