mam identyczny tylko pomarańczowy
Ja mam akurat różowy a taki był na stronie. Fajne są ,nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam identyczny tylko pomarańczowy
no mój dziś zajechał do rossmanna i nakupował obiadków z babydream a mnie aż zgieło jak zobaczyłamy tez mamy w planach jutro miesko spróbowac,bo tylko taka zupka nam w domku została,a ja uziemiona jestem
Reksio ja bym z tym koprem uważała. Podawałam małej po 1 m-cu życia jak miała kolki i uczyła się trawić. Potem przestałam, bo zaburzał mi laktacje. Wczoraj będąc u mamy zrobiłam jej z takiej próbki którą dostałam, bo u mamy strasznie ciepło było. Ma po nim straszne wiatry i tak sobie myślę, że może od tego ona dzisiaj taka niespokojna?aneczka a Ty podajesz ten koper włoski dla dzieci tzn np firmy hipp czy taki zwykły w woreczkach co jest...? bo chyba podam Zosi bo ostatnio ma problemy ze zrobieniem kupki.. pewnie przez te stałe posiłki.. niby robi ale mniej niż wcześniej i takie gęste.. a nastęka się przy tym że hoho![]()
a ten przysmak na dobranoc z hippa to mogę dać normalnie w dzień? chyba nie będzie żadnej różnicy?![]()
A może samej np. pierś z kurczaka ugotować albo rybę? Jak wy robicie albo będzie robić?
dziewczyny czy Wasze pociechy piją soczki? Karolinka za chiny nie chce, kwasi sie pluje brrrr, a może macie jakieś herbatki wypróbowane?![]()
A czy można niekapka nie kupować??
Bo ja soczki i herbatki podaję ze zwykłej butelki
A skoro mleka ani kaszek nie podaje się z niekapka to po co on w ogóle jest??
Wiem, może i głupie pytania zadaję ale ja naprawdę nie wiem![]()
dzięki AniuEwelinko ok 9-10 zł za 4 sztuki np w rosmanie
Dałam dziś mojej marudzie mus z Bobovity BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! opakowanie pocztą) i mała aż się rwała. Jeszcze nic jej tak nie smakowało.