alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
aaaaaaaaaa to ja wlasnie chyba pomylilam jedno z drugim
juz chyba wiem co to szybkowar............. taki srebrny garnek zamykany na wajhe i powietrze wylatuje przez dziurke? takiego tez nie mam, gotuje w tradycyjnych garnkach. a mikrofalowki swojej tez nigdy miec nie bede, bo jestem wielkim przeciwnikiem
juz chyba wiem co to szybkowar............. taki srebrny garnek zamykany na wajhe i powietrze wylatuje przez dziurke? takiego tez nie mam, gotuje w tradycyjnych garnkach. a mikrofalowki swojej tez nigdy miec nie bede, bo jestem wielkim przeciwnikiem
jak zawsze moja panna miala mega apetyt tak juz od jakiegos czasu je wszystko tylko ni eobiady
makaronik z sosem tak ale tylko troszke, kopytka,pierozki, leniwe pierozki czy pysy na parze albo kluchy nadziane np sliwka czy czym kolwiek to zje ale jak podam miesko,kotlecika,pulpecika to juz nosem kreci i ucieka z piskiem
ratuje sie tym ze np qqrydzke zjada, marchewe w drobna kostke kroje to zjada, owocki tez (ostatnio jagody i winogrona) czasem jakis bananek jak jest kaszka to pierwsza lyzeczke musze jej na sile prawie wcisnac to wtedy je ladnie
ciekawe czy jej to minie i zacznie mi jesc normalnie znowu