Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i warzywa uwielbia (w ciagu dnia potrafi calego ogorka wrabac), wszelkie owoce a najbardziej lodziki
pod wzgledem jedzeniowym we mnie sie wdal jak nicco wasze dzieciaczki lubią najbardziej?? Co im dajecie na śniadanka/kolacje???
Moja ostatnio mega wybredna jest a jej menu mi sie monotonne wydaje...
hiciorem jest jajko na miękko (gotowane tak 4-5 min żeby zółtko było płynne) wyjadane łyżeczką prosto ze skorupki :-)

suchy chleb wyciaga sama z szafki i wcina
jakas drozdzoweczke dostanie to zje...ostatnio moj kupil maslo czekoladowe to trafil w 10 bo pozera ze sie uszy trzesa (ale tez ile slodkiego mozna jej dawac
), jajeczka tez na miekko bo inne nie wchodza...tez jajecznicy juz nie chce jesc, parowki nadal zjada ale juz tez nie wchodza jak kiedys
owoce uwielbia wiec tez dajemy. z warzywek to glownie groszek i kukurydza...obiady sa bleee ostatnio
kombinuje jak kon pod gore zeby jej cos wcisnac
kupuje takie ziemniaczane gwiazdki czy misie i robie w piecyku to to ewentualnie zje z qqrydzka czy groszkiem czasem jakis makaronik czy lazanie ale i to juz jej nie smakuje
:-( wieczorem kaszka bo sie panna nawrocila na kaszki znowu to korzystamy
po pomidorach ma straszna wysypke wiec jej ograniczam baaardzo bo chodzi zadrapana cala:-( ogorkiem rzuca na odleglosc jak widzi na kanapce
czasem platki na mleku zje ale musi bec geste (wiecej platkow niz mleka) bo inaczej sie bawi zamiast jesc

) jakimś Daniem, Bakusiem czy Bieluchiem. Mam wtedy szanse choć troche pokimać. Po jakiejś godzinie robimy normalne śniadanie, i tutaj albo parówka, albo chlebek w jajku, naleśniki/placuszki, omelt. Jajecznica ani jajo niestety nie przejdzie :/ stąd te kombinacje alpejskie, żeby to jajo jakoś przemycić. Na drugie śniadanie płatki z mlekiem, które uwielbia, i podobnie jak Azorkowa Amelka, musi być duuużo płatków. Jak gdzieś wychodzimy to z reguły banana dostaje. Na obiad to, co danego dnia w menu