Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc wszystkich mam jestem tu po raz 1wszy mam córeczkę Marlenkę skonczyła 5miesiecy 28 marca i daję ze sloiczka jabłuszko lub marchewkę z jabłuszkiem.A jutro może ugotuje zupke.Mam nadzieje ze dobrze robię Pozdrawiam ;-)

, szkoda
Ja się nie będę przyznawać co dawałam Wiktorii, ale biszkopty też - trochę, bardzo jej smakowały. Ale chyba daje się je później, ale skoro można już wprowadzać gluten to chyba i to już można. A jak jest z pieczywem?Dziewczyny, a nie wiecie od kiedy można dawać dzieciom biszkopty? Bo typowe ciasteczka dla dzieci z Nutricii albo Nestle są po 9 miesiącu, ale jak to jest ze zwykłymi biszkopcikami??
Nie ma za co ;-):-)Dziękuje malaga, bo zaraz pora karmienia i nie wiedziałam co zrobić.
Ja nie zagęszczam jeszcze mleka.. może powinnam.. Na razie ze wszystkim w miejscu stoimy, bo mały ma wzdęcia i ja już sama nie wiem po czym... :-( Nie daję więc kaszki bezglutenowej, glutenowej też nie, i żółtka też nie.. Nawet zupki kolejny dzień Piotrek nie dostał, bo próbuję dociec, po czym te wzdęciaDokładnie, z glutenem tylko raz dziennie.
Od 7 miesiąca każde pozostałe mleczko ma być zagęszczane kleikiem bezglutenowym i jedno zastąpione kaszką bezglutenową na gęsto.
Ja dziś pierwszy raz podałam kaszkę glutenową. Mam nadzieję, że będzie ok.

ile taka zamrożona zupka może być zamrozona
i w czym najlepiej taką zupkę przechowywać
ja właśnie wczoraj kupiłam z ekologicznych upraw marchewkę i ziemniaczki
teraz zastanawiam się jakie tu mięsko kupić, ugotować i zamrozić:-)Ja nie zagęszczam jeszcze mleka.. może powinnam.. Na razie ze wszystkim w miejscu stoimy, bo mały ma wzdęcia i ja już sama nie wiem po czym... :-( Nie daję więc kaszki bezglutenowej, glutenowej też nie, i żółtka też nie.. Nawet zupki kolejny dzień Piotrek nie dostał, bo próbuję dociec, po czym te wzdęcia
Być może będziemy musieli mleko zmienić, ale na razie pediatra kazała się wstrzymać
Agutek - i jak Tola zareagowała na gluten??![]()