tigger-a jak u Ciebie zaczęłaś już wprowadzać inne pokarmyjulia6 - ja tez jezeli uda mi sie karmic piersia 6 miesiecy dopiero wtedy bede podawac inne jedzonko![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tigger-a jak u Ciebie zaczęłaś już wprowadzać inne pokarmyjulia6 - ja tez jezeli uda mi sie karmic piersia 6 miesiecy dopiero wtedy bede podawac inne jedzonko![]()
Musisz próbować cierpliwie, bo początki bywają trudne ;-). Mój synek też na początku nie chciał jeść nowych rzeczy, ale po kilku dniach załapał i teraz wcina aż mu się uczy trzęsąNo i ja zaczęłam a raczej chciałam zacząć wprowadzać nowe pokarmy zaczęłam od soku z jabłek i .........Julitka nie chce ani przez butelkę ze smokiem ani łyżeczką , winogronowy też jej nie posmakował ciekawe co będzie z zupkami i kaszką , jabłko tarte też posmakowała i wypinała język żeby jej więcej nie dawać.
.tigger-a jak u Ciebie zaczęłaś już wprowadzać inne pokarmy
No i ja zaczęłam a raczej chciałam zacząć wprowadzać nowe pokarmy zaczęłam od soku z jabłek i .........Julitka nie chce ani przez butelkę ze smokiem ani łyżeczką , winogronowy też jej nie posmakował ciekawe co będzie z zupkami i kaszką , jabłko tarte też posmakowała i wypinała język żeby jej więcej nie dawać.

Ja ostatnio dokładam po pół słoiczka dyni z ziemniakami, bo mi zostałyMoja dzisiaj zjadła 190g zupki zagęszczonej kleikiem, a przed tym wypiła jeszcze 40ml herbatki... biedna nie najada się tymi słoiczkami co mają 125 lub 130g w ogóle![]()

nie smakowało mojemu słoneczku , pluła na pół metra 

ale na długo jej to nie starcza, nie ma to jak mamusi mleczko z cycusia

Nie wiem.. Lekarz robiący usg stwierdził, że to na pewno od mleka, że czasem tak jest, że na początku mleczko "pasuje", a potem nagle przestaje pasować, ale pediatra u której byliśmy z wynikami (bo naszej nie ma, nadal na urlopie) stwierdziła, że to niekoniecznie mleko, zwłaszcza, że już długo podaję Bebiko i ona nie sądzi, że tak nagle zaczyna szkodzić.. Czyli dwie zupełnie różne opinie.. Kazała na razie podawać Lakcid i wstrzymać się ze zmianą mleka. Jeśli się nie poprawi to wtedy popróbować z innym mlekiem, ale na razie takim "sklepowym", nie na receptę..Kurczę biedny ten Piotrek z tymi wzdęciami...i najgorsze, że nie wiadomo po czym :-( Myślisz, że to może być faktycznie od mleka?
Już po raz drugi coś takiego mu się zrobiło, a ja nie wiem, po czym.. Próbuję sobie przypomnieć, co nowego dostał i nie wiem.. Kaszka morelowa?? Jakiś deserek (raczej nowości nie podawałam)?? Może jakiś składnik zupki - ziemniak i marchewka odpadają.. pietruszka?? kurczak?? Stawiałabym na pietruszkę, albo kurczaka.. Sama nie wiem.. Muszę uważnie go obserwować.Mam za to inny problem -- Piotruś jest chyba na coś uczulony, bo ma szorstkie i zaczerwienione policzkiJuż po raz drugi coś takiego mu się zrobiło, a ja nie wiem, po czym.. Próbuję sobie przypomnieć, co nowego dostał i nie wiem.. Kaszka morelowa?? Jakiś deserek (raczej nowości nie podawałam)?? Może jakiś składnik zupki - ziemniak i marchewka odpadają.. pietruszka?? kurczak?? Stawiałabym na pietruszkę, albo kurczaka.. Sama nie wiem.. Muszę uważnie go obserwować.
.