reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Natalka rzeczywiście ma niezły apetyt:-):-):-) Mojej Wiktorce po odstawieniu dużej ilości herbatek ( dostaje 2 razy po 50ml) apetyt się wyrównał i wcina co 4 godziny po 120-130 ml mleczka. :-)

Ja przestałam liczyć ile razy córeczka je. Zdarza się co 3-4 godziny, ale i co godzinę. Za to najada się bardzo szybko - góra 10 minut.

Ja nie wiem ile Laura tak naprawde zjada:eek::confused:. pije z piersi jakies 5-8 razy na dobe <nie zawsze w celu zaspokojenia głodu - czasem żeby sie uspokoić po ataku kolki>, wypija jeszcze mleczko modyfikowane <od 20 - 70 ml jakieś 3 razy> ale ja robie na odwrót (wiem że źle:zawstydzona/y:) bo jak wiem że nie mam nic w piersi albo mam mało to najpierw daje jej butelkę a jak jej mało to ssie z piersi (i zwykle sie potem najada i zasypia):tak:
dzisiaj kupiłam herbatke uspakajającą HIPPA i wypiła 100ml i piszczała niezadowolona jak jej odebrałam pustą butelkę :szok::-D
dzisiaj była ważona i waży 5200g :szok: - moja mała ciężarówka

dowiedziałam sie o leku skutecznym w leczeniu kolek jelitowych .:-p:-plek ten sprowadzany jest z Niemiec i nazywa sie Sab Simplex. Dzisiaj go kupiłam , jutro pierwszy raz podam małej. Ciekawa jestem czy warto było wydać 30 zyla:confused::-p

reklama
dziewczyny z jakich butelek karmicie i jakie nr smoczków macie?
kurka moja nic nie wypiła z butli...ale mam wrażenie, że mleko za gęste było i nie dało rady przelecieć przez dziurkę :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry