reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MENU naszych marcowych pociech

aha, no to w porzadku, bo na sniadanko dostaje kaszke mleczno-ryzowa na mleku modyfikowanym, +porcja mleczka po przebudzeniu i przed snem:-)
wszystko sie pieknie uklada:-)a juz sie martwilam, ze za malo
co ja bym bez was zrobila kobitki:-)

Tigger, powiedz czy nie miałaś kłopotów z podaniem Olivce kaszki?
Ja Piotrusia owajałam chyba z miesiąc, a i tak zje ją tylko jak jest porządnie przegłodzony i z dodatkiem jabłuszka:baffled:

reklama
Tigger, powiedz czy nie miałaś kłopotów z podaniem Olivce kaszki?
Ja Piotrusia owajałam chyba z miesiąc, a i tak zje ją tylko jak jest porządnie przegłodzony i z dodatkiem jabłuszka:baffled:
nie, kazda kaszka jej smakuje i kazdy deserek:-)z obiadkiem roznie bywa, bo np. szpinak jej nie podszedl
ale ogolnie lakomczuszek z Olivki jak mamusia i tatus;-):-D
a inne rzeczy Piotrus je chetnie?

nie, kazda kaszka jej smakuje i kazdy deserek:-)z obiadkiem roznie bywa, bo np. szpinak jej nie podszedl
ale ogolnie lakomczuszek z Olivki jak mamusia i tatus;-):-D
a inne rzeczy Piotrus je chetnie?

Piotruś chętnie jada obiadki (wszystkie warzywa, które mu podaje, ale szczerze, to jeszcze szpinaku nie podałam i mięsko) i deserek z tartych jabłuszek, najgorzej jest właśnie z wszelkiego rodzajami kaszek, kleików i mlekiem modyfikowanym:no:, nie lubi herbatek, kompocików i soczków:-(

dzisiaj Wika zjadła pierwszy raz biszkopty i to od razy 2 szt, bardzo jej smaokwały. Chyba teraz biszkopt bedzie nr.1 a flips zejdzie na 2 miejsce:-D

A ja kilka dni temu zaeksperymentowałam z sokiem z kiszonej kapusty, takiej swojskiej (bo w tym zestawieniu, do którego kiedyś wklejałam link było napisane, ze po 8smym mies. już można) i MAteusz nawet się nie skrzywił!! Dałam mu najpierw łyżeczkę a potem juz po kilka łyżeczek ale podejrzewam, że wciągnałby dużo więcej tylko aż się boję wyobrazić potem te kupska!! A dzis dałam mu pomamlać kiszonego ogórka i nie mogłam mu go odebrać bo się awanturował!! Ciekawe jakby cytrynę zaakceptował ale na razie nie będę próbowała.
Mam dziecko - kwasoluba!!

Debiutantko, a moje to slodkolubne!moze zrobimy jakis maly misz masz???:-Dtylko by deserki wcinala!

obiadek musi byc na zmiane z tartym jabluszkiem bo inaczej kaput!

moja dzisiaj w ogóle obiadku nie zjadła, :no:chciałam jej go dać, połknęła ze dwa kęsy a potem w zaczęła grymasić odwracać głowe, machać rączkami...itp :sorry: nie wiedziałam czemu :eek:
przystawiłam ją do cyca a ona co? zasnęła :szok: i po obiedzie :-D

reklama
Ja ostatnio podawałam zupkę z marchewki, ziemniaka i buraka czerwonego + mięsko. Bardzo smakowało mojej córci :tak:

Do góry