reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych pociech :)

reklama
Dziewczyny, myślicie, że jest możliwe nauczenie dziecka jedzenia owoców? Bo Mi nie je żadnych, poza suszoną śliwką i to w ilości "jedna kostka lodu". Za to mięso może w każdej ilości... Jak ją nauczyć, że owoce też nie sa złe???

Jest jakiś Maluszek, który oprócz mleczka niczego jeszcze nie próbował? Moja Mała jest cyckowa i tylko lizała kiedys jabłko i chlebek, ale zaczniemy coś podawać dopiero za 2-3 tyg

Jest :tak: Dieta mojego slonka: cyckowe mleko, oblizane jablko, nieudane proba podania soku jablkowego i krem Nivea ktory probuje lizac jak smaruje mu buzie :-D

Mój men był ostatnio w sklepie firmowym Nutricii i wszystko tam było droższe niż w zwykłym sklepie- dziwne :szok:. Zwykle słoiczki kosztują u mnie 2,40-2,60 a tam po 3 zł. A mleko Bebilon mała paczka u mnie 18 zł a tam 23 zł! No przecież zawzse w firmowych jest taniej.

Mój men był ostatnio w sklepie firmowym Nutricii i wszystko tam było droższe niż w zwykłym sklepie- dziwne :szok:. Zwykle słoiczki kosztują u mnie 2,40-2,60 a tam po 3 zł. A mleko Bebilon mała paczka u mnie 18 zł a tam 23 zł! No przecież zawzse w firmowych jest taniej.

Najdrożej to jest chyba w aptekach. Herbatka kosztowała 15 zł a w markecie 10 zł:szok:

U mnie w Biedronce słoiczki sa po 2,15 zl:tak:wiec warto sie wybrac:tak:

Jest jakiś Maluszek, który oprócz mleczka niczego jeszcze nie próbował? Moja Mała jest cyckowa i tylko lizała kiedys jabłko i chlebek, ale zaczniemy coś podawać dopiero za 2-3 tyg
Można powiedzieć, że Julka też jeszcze nic konkretnie nie jadła, ciągle jest na moim mleczku, dwa razy wypiła moje mleko zagęszczone kleikiem ryżowym i to tyle....ma alergię więc muszę być ostrożna z rozszerzaniem diety....ale chcę dać jej też jabłuszko już albo jakaś kaszkę...:)

reklama
Do góry