reklama
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Kurcze te wszystkie kaszki są smakowe boję się, że nie będzie później chciał samego mleka. Wolę na razie z butli mam nadzieję, że jak zmniejszę proporcje żeby było płynne to nic mu nie będzie..?nie wiesz może aga6671 czy są kaszki o neutralnym smaku?
Witam. To są kaszki bez dodatków. Pewnie z innych firm też są, ale nie znam.
NESTLÉ Kaszka ryżowa po 4 m-c - Kaszki/kleiki | MalySmakosz.pl - dobre jedzonko dla Maluchów
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Oferta drogerii Rossmann - zobacz kosmetyki, perfumy i wiele innych!
sylwik1987
Filipek
Ja daje też na noc i nie ma zaparć żadnych. A "dorosła" kupa niemowlaczka jest jak kupa dorosłego tylko mniejszaWygląda jak plastelina, a kolor ma żółto-brązowy. Nie wylewa się i nie przelewa, ja ją nazywam "bobkiem" albo "warkoczykiem"
![]()
acha, to znaczy, że Filip chyba nie ma zaparć, fakt- długo mu zajmuje wyciśnięcie kupki (wygląda przy tym jak buraczek), jest troszkę twarda, ale z waszych opisów wynika że jest "w normie "U nas zawsze była zadkateraz jest plastelinka
i jesli nie ma problemu zeby ja zrobic to nie jest to zaparcie
![]()
sylwik1987
Filipek
tak myślę, że może na wszelki wypadek taka kupię, a jakiej ta kaszka jest firmy ? i czy jest ryżowa ?Są też przecież kaszki "Zdrowy brzuszek" ... reguluja prace jelit normalizuja np. Śliwkowa i nie powoduje zaparc ...![]()
marssela
Zaciekawiona BB
hm nie widziałam w rossmanie tej kaszki muszę poszukać gdzie indziej! Postanowiłam dziś zmienić mleko poczytałam tu trochę i zaniepokoiło mnie to, że wasze pociechy mają brązowe kupki. Mój Oliś ma zieloną to chyba nie za dobrze..? Jesteśmy na mleku Nan Active 1 czy któraś z was go podaje? Dziś zakupiłam bebilon i zobaczymy co będzie. Wiem, że nie powinno się zmieniać mleka ale niepokoi mnie u niego słaby przyrost wagi. Może to mleko jest nie za dobre.. Co myślicie?
kopciuszek2107
Fanka BB :)
hm nie widziałam w rossmanie tej kaszki muszę poszukać gdzie indziej! Postanowiłam dziś zmienić mleko poczytałam tu trochę i zaniepokoiło mnie to, że wasze pociechy mają brązowe kupki. Mój Oliś ma zieloną to chyba nie za dobrze..? Jesteśmy na mleku Nan Active 1 czy któraś z was go podaje? Dziś zakupiłam bebilon i zobaczymy co będzie. Wiem, że nie powinno się zmieniać mleka ale niepokoi mnie u niego słaby przyrost wagi. Może to mleko jest nie za dobre.. Co myślicie?
Jesli chcesz zmienic mleczko to zrob to stopniowo

lanjaa
Aga mama Julii
Hmm, mi położna mówiła, że Nan Activ jest właśnie dla dzieci słabo przybierających na wadze

Mama Stacha
&Franka&Janka
Wika, a ta kaszka śliwkowa to z jakiej firmy?
reklama
W
wika_20
Gość
Sylwik i mamastacha z firmy nestle i jest ryżowo-marchewkowa normalizujaca i wiem ze tez jest ale to po 6 m dopiero 5 zbóż dokladnie skladu nie czytalam ale kaszki wlasnie dla dzieci z problemami brzuszkowymi my osobicie nie jedlismy takiej bo jemy normalna ale interesowalam sie wrazie co... tymbardziej ze my kolkowce bylismy 
Podziel się: