fikusek1988
Mama Alanka:)
A kiedy można dać chrupkę kukurydzianą?
Widziałam też w sklepie jogurciki chyba Nestle po 6 m-cu- co o tym myślicie? Przecież nabiał to dopiero po 8 m-cu no nie?????
chrupki moj juz je od dawna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy można dać chrupkę kukurydzianą?
Widziałam też w sklepie jogurciki chyba Nestle po 6 m-cu- co o tym myślicie? Przecież nabiał to dopiero po 8 m-cu no nie?????
Dziewczyny cz jesli moje dziecko ladnie spi po swoim mleczku wieczornym to chyba nie ma potrzeby zeby dodawac jej kaszke do tego mleka??? A kaszke je w dzien na drugie sniadanko lyzeczka...i mam jeszcze jedno pytanie: na opakowaniu od kaszki kaza dac 4-5 lyzek kaszki na 150ml wody, ale wychodzi troche za rzadka i ja zazwyczaj daje wiecej to chyba nic nie szkodzi???
mój czasami dostaje taką gęstą że łyżka stoi;-)

przecież to silny alergen i teraz chyba jej nie dam na razie
Dziewczyny wiem, że temat glutenu już był, ale mam jeszcze pytanko. Podaje od kilku dni małej kaszkę mannę do zupki ale kupiłam też kaszkę ryżowo-pszenną i słoiczek z kaszką pszenną i się zastanawiam czy mogę jej podać czy to dopiero po okresie oswajajnia z glutenem? Bo w sumie nie wiadomo ile tam tego glutenu jest...
A jeszcze się wkurzyłam, bo kupiłam małej zupkę warzywną z kurczakiem z hippa i patrzę w domu w skład a tam pomidoryprzecież to silny alergen i teraz chyba jej nie dam na razie
![]()