w blw u nas zdecydowanie furrore robi brokul, niezla jest tez zielona szparagowka (mrozona na razie, tymczasem zolta poska rosnie w ogrodku), dzis jadla tez szparagi i ziemniaczka, szparagi ok, dobrze sie trzyma, za to ziemniaczek, pokrojony jak grube frytki i ugotowany troche sie rozpadal w raczce, bo ona za mocno sciska
cukinia tez jest niezla,a w upaly super sie sprawdzil arbuz,ale ssala
)) i jajko w cwiartke tez tak jadla,ale zoltko wypadalo, wiec musialam jej wsadzac do ust. smakowalo bardzo. marchewka chyba sie znudzila.jutro dam gruszke. avocado je sie fajne. wogole zauwazylam,ze amelka preferuje zielone jedzenie ...
chrupki na spacerze,alebo zeby ja zajac na chwile gdy marudzi a ja musze sciagnac mleko.czasami pol bezglutenowego ciasteczka dla niemowlakow. raz dalam ryz,ale ciezko jej bylo wziac, wszystko sie rozsypywalo dookola...
dziunka, pytalas o cukinie, u nas glownie sprzedaja takie mlodziutkie,ze te ziarenka sa tyci, tyci, wiec nawet niewiem jak mozna by je wyjac.
chrupki na spacerze,alebo zeby ja zajac na chwile gdy marudzi a ja musze sciagnac mleko.czasami pol bezglutenowego ciasteczka dla niemowlakow. raz dalam ryz,ale ciezko jej bylo wziac, wszystko sie rozsypywalo dookola...
dziunka, pytalas o cukinie, u nas glownie sprzedaja takie mlodziutkie,ze te ziarenka sa tyci, tyci, wiec nawet niewiem jak mozna by je wyjac.