reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Właśnie pośledziłam Cię troszkę i widzę, że na BB siedzisz ale na naszym formum niet :( co się stało??? Kurczę muszę się dołączyć na Wasz watek Mamuś z pod Warszawy i okolic, ale nie mam czasu na siedzenie przed laptopem :( Spotkania super, że jest coś takiego! Często się spotykacie?

reklama
Iza gdzies Ty się podziewała Babo :)
Córcia super, ekstra i wogóle a jakie ma dużeee oczka. A jak zobaczyłam ubijaczkę do piany PADŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Razem z mężem się chichraliśmy. Ja już nie mogę doczekać się nożek w buzi mojego Syncia ale chyba jeszcze długooo, musze z nim odpowiednio poćwiczyć, tylko jak??? Obracamy się na brzuś dzięki ćwiczeniom ale je podpatrzyłam na youtubie. Pozdrowionka!

My sie odwracamy tylko z brzuszka na plecki, ale nie odwrotnie, a i to jak jej sie chce, bo jak nie to lezy na brzuchu i steka:) Jakie cwiczenia z tym obracaniem robilas?

reklama
Do góry