reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

ja raz posoliłam jakieś purre HIPP z kurczakiem bo wstrętne było, ale nawet posolne odrobinkę nie poszło :)

Za to miałam z HIPP też jakieś risotto z kurczakiem chyba i ono było z solą i z cebulą - zdziwiłam się. Dla mnie w smaku było pycha, ale małej nie podeszło tak jak cała reszta wiec sól sobie daruję. Ale będę wprowadzać jakieś zioła, natkę pietruszki i koperek.

reklama
Mary - podałam małemu fasole szparagowa żółtą:-)
Tak z ciekawosci , która firma Jezeli chodzi o sloiki króluje na Waszych stołach? U mnie w większości Hipp:tak:

Mary - podałam małemu fasole szparagowa żółtą:-)
Tak z ciekawosci , która firma Jezeli chodzi o sloiki króluje na Waszych stołach? U mnie w większości Hipp:tak:
na zmiane - Cow&Gate i Heinz :tak: (hipp czesto ma sloiczki z dodatkiem mleczka a tego nei mozemy)

A daje sie same fasolki z tej szparagowej czy powloke tez? I czy jest róznica czy żółta czy zielona? :sorry2:

Mary ja odkroiłam ogonki i ugotowałam na parze . Dałam żółtą , bo tylko tę lubimy ,a le myślę , ze kolor nie ma znaczenia. Zjadł całą (razem z powłoką)/ Teraz ejst dobry czas na fasolkę- nie jest łykowata:tak:

Mary ja odkroiłam ogonki i ugotowałam na parze . Dałam żółtą , bo tylko tę lubimy ,a le myślę , ze kolor nie ma znaczenia. Zjadł całą (razem z powłoką)/ Teraz ejst dobry czas na fasolkę- nie jest łykowata:tak:
No to musimy spróbować, tylko ze tutaj sezon nei ma znaczenia bo na kg świeżej nigdzie sie nie kupuje. Jest jedna świeża zielona ale to chyba nie to samo... no nic, zobaczymy ;)

Ja nie bede solic do roku. Potem juz ciutke tak. Maciejkowo do roku nie solilam, ale pozniej juz tak. Wspolne zupy, ziemniaczki gotowalam, tylko lagodnie przyprawialam.

U nas Gerber szczególnie jeżeli chodzi o obiadki, wydają mi się smaczniejsze a te z masełkiem lub/i z mlekiem to już wogóle. Bobovita też ma pyszną marchewkową z ryżem. Z deserków Hipp, Gerber, Bobovita-chociaż tutaj co deser to innej firmy lepszy lub gorszy. Kaszka zdecydowanie Bobovita, nakupowałam ostatnio Nestle różnych smaków i jak porównałam z Bobovitą bez porównania na plus Bobovity. Nestle moim zdaniem ładnie pachnie i tyle - ale to moje zdanie :tak:

A ja nie widzę różnicy między żółtą i zieloną (oprócz koloru:-D). Zawsze kupuję trochę tej i trochę tej aby ładnie wyglądało:-)

reklama
Do góry