reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
wlasnie nakarmiłam syn na noc kaszka manna bobovity ... ;]
zwykle jadł 150ml mleka + troche kaszki aby zagescic <ulewanie>
a ty 180ml kaszy mannej :o szok

zobacze jutro czy wydłuży tio czas spania i karmienia kolejnego ;P

A on ulewa? Nie wiedziałam. To może refluks, nie przybiera dobrze, ulewa, pasowałoby...
ulewał cały czas jak mniejszy byl i bylo mleko + nutriton pozniej mleko + kaszka/kleik aby było ciut gęściejszy ale tez nie daje tyle ile na opakowaniu tylko troche mysle ze to nie to bo nie ulewa juz od 4 miesiecy wcale

hehe kasia moja też 180ml kaszki (ale bobovity) na noc dzisiaj wciągnęla, późnij jeszcze cyca po 20 min jak sie przebudziła lekko
no i śpi...
a kaszkę na noc dostała 1-wszy raz bo skoro już nie pracuję:sorry2: to nie będę jej w południe dawać czszki kiedy ma wystrarczająco , obiad, owoce, śniadanie.... w dzień może pić mleko a na noc kaszeńkę:tak:
mam nadzieję że będzie słodko spała bo po cycku sie zawsze dopiero rano budziła o 7
zobaczymy jak teraz

dziewczyny a ta fasolka to z tymi "ziarenkami" w srodku czy nie ???
Ja zaczne sie bawic w obiadki od nastepnego tygodnia, teraz daje tejsciowej sloiczki co drugi dzien, na zmiane z tymi co mialam zamrozone. Przyprawiam je mlekiem modyfikowanym, jablkiem startym albo soczkiem owocowym. Mam pytanie odnosnie tych natek, to mozna je wkroic czy nie??

hehe kasia moja też 180ml kaszki (ale bobovity) na noc dzisiaj wciągnęla, późnij jeszcze cyca po 20 min jak sie przebudziła lekko
no i śpi...
a kaszkę na noc dostała 1-wszy raz bo skoro już nie pracuję:sorry2: to nie będę jej w południe dawać czszki kiedy ma wystrarczająco , obiad, owoce, śniadanie.... w dzień może pić mleko a na noc kaszeńkę:tak:
mam nadzieję że będzie słodko spała bo po cycku sie zawsze dopiero rano budziła o 7
zobaczymy jak teraz
no u nas kasza manna i to gestawa taka bo kasze ryzowe caly czas dostaje i nic nei daja ;] no zoabczymy ile pospi

kasia u nas bobovita na noc to nowiść.. wic narazie zobaczymy tak jak jest ;-)
a Ty mannę robisz na jakim mleczku???

etna tak ta z małymi ziarenkami..
no i pietruszka tak... jak najbardziej

reklama
kasia u nas bobovita na noc to nowiść.. wic narazie zobaczymy tak jak jest ;-)
a Ty mannę robisz na jakim mleczku???

etna tak ta z małymi ziarenkami..
no i pietruszka tak... jak najbardziej
na wodzie to robie o taka

00030733.jpg

i powiem ze jak Paweł zjadl okolo 23 180ml tej kaszki to obudził sie o 3 zjadł 150ml mleka i wstał po 7 wiec moze ... moze ... na pewno lepiej ;P bo wcześniej z 3 rzy budził sie ;]

Do góry