reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
to juz naturalny jogurt mozna dawac tak??a jakiej firmy najlepiej??czy to bez roznicy??

wiesz co ja słyszałam od 4 m-ca (od świetnej lekarki) i że to w ogóle doskonały probiotyk jest- no i dałam wczoraj Igorowi na spróbe i u nie smakowało ale coś tam zjadł

ej moja bratowa była wczoraj z synkiem u pediatry- w ogóle ordynatora jakiegoś tam Krakowskiego szpitala dziecięcego i on jej powiedział że ma wszystko jeść (karmi piersią i dokarmia nutramigenem-skaza) ze to nie może być tak że matka a sobie odmawiać no ale jak to mleko też ma pić jak mały cały w kropy????
i w ogóle powiedział jej lekarz że ma małego nauczyć w nocy jeść co 6 godz... (mały ma 1,5 miesiąca) ej głupek nie?? czy mi się tak tylko zdaje

Dlaczego warto nie wprowadzać soli do diety dziecka?

W chwili obecnej zapobiegnie to nadmiernemu obciążeniu niewykształconych w pełni nerek, a na przyszłość będzie profilaktyką w unikaniu powszechnych schorzeń: nadciśnienienie tętnicze, zatrzymywanie wody w organizmie, rak żołądka, udar mózgu.

cały artykuł Sól w diecie niemowlaka i małego dziecka. - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

Także nie solimy :-)

reklama
Soli mówimy NIE!!!!!!
Rybki daje tylko ze słoika. Pediatra zakazała dawac sklepowych przynajmniej do roku.. podobno to "zło" w czystej postaci".

Do góry