reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Dajcie na przepisy na dania z makaronem!!! Oprócz spaghetti ;)

Ja tam wychodzę z założenia że dziecko jeszcze naje się konserwantów w swoim życiu więc póki co oszczędzę mu tego jak się da. No i staram się nie jeść przy niej tego czego ona nie może.

reklama
ja wczoraj bylam na spacerku w centrum i zaszłam na loda ... Paweł usypial ale jak zobaczył ze mam loda odrazu odechciało sie mu spac ;P i zaczał piszczesc wiec dostał wafelek i pod koniec jadł z zamkniętymi oczami hihihi

U mnie dziś zupka szpinakowa z kaszką Sinlac, wczoraj bardzo smakowała a dziś może za wcześnie po drzemce ją dałam. Po godzinie my jedliśmy obiad i pierwszy raz dałam małemu coś z naszego stołu: jadł buraczki, ugotowane nie przyprawione dla niego, ziemniaczki nasze i mięsko gulaszowe, oczywiście bez sosu bo miało być ciut ale zjadł dość sporo. Tak więc pierwszy w jego życiu obiadek domowy a nie papki, papki, papki.

u nas spaghetti ala passi, zmiotla wszystko :) choc przyznaje,ze byla nieco przeglodzona, bo gotowanie zajelo mi dluzej niz przewidywalam.

6 porcji poszlo do zamrazarki i 1 do lodowki na jutro. ciekawe, czy jutro tez tak chetnie zje...

U nas wyszło tak że wkońcu musiałam kupić młodemu zwykły Bebilon2 ha:zawstydzona/y:.Na szczeście wczoraj wypił ale dziś już 50ml zostawił.Dobrze,że juz dziś tatuś kupi Pepti a na tym zwykłym będe robic najwyżej młodemu kaszki ;)

Ja cały czas się przymierzam do gotowania małemu ale coś mi nie wychodzi ;/

U nas wyszło tak że wkońcu musiałam kupić młodemu zwykły Bebilon2 ha:zawstydzona/y:.Na szczeście wczoraj wypił ale dziś już 50ml zostawił.Dobrze,że juz dziś tatuś kupi Pepti a na tym zwykłym będe robic najwyżej młodemu kaszki ;)

Ja cały czas się przymierzam do gotowania małemu ale coś mi nie wychodzi ;/

u mnie zawsze sprzedadza w aptece jakiejkolwiek jedno opakowanie pepti (czasem tak robilam gdy nie mialam recepty, a maz jechal do innej apteki po jeszcze jedna puszke;)) nie rozumiem czemu nie poszlas do apteki po pepti?:) z racji 100%?

reklama
Nie z racji ze 100%, bo i tak kupiłam zwykły bebilon tylko,ze wysłałam B a on przywiózłmi zwykły bo nie chciało mu się w aptece tłumaczyć o co chodzi.:wściekła/y:

Do góry