reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Hmmm mój Patryk zjadł ostatnio kurczaka w sosie smietanowo-ziołowy, (to z torebki), sok cappy pamarańcza i wyduźdał lizaka ;/ po lizaku czerwone poliki
W
wyjatkowaonaa
Gość
Po lizaku? A może po śmietanie?
Wcześniej też dostał i było ok tylko po lizaku miał
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziewczyny .... tak usypialam małego przed chwila i pomyslalam ... czy to ze czasem dostanie ziemniaka z talerza a ziemniak z mlekiem robiony to znaczy nie ma uczulenia na mleko ? to pierwsze pytanie a kolejne takie jak wprowadzić mleko ? z kasza manna? a np te manne to rzadko średnio czy tak zeby łyżka stala? sama z owocami ?
W
wyjatkowaonaa
Gość
A mięso mielone można dać ? Takie domowej roboty
PAtryk juz próbował- nic mu nie było wręcz był zachwycony do tego buraczki i ziemniaki - mniam mniam
PAtryk juz próbował- nic mu nie było wręcz był zachwycony do tego buraczki i ziemniaki - mniam mniam
Iwonka1985
Fanka BB :)
dziewczyny, mam pytanie, od kiedy można podawać czosnek dziecku? Koleżanka ma rocznego synka i tak się wczoraj zastanawiałyśmy czy on już może czy jeszcze nie?
reklama
dziewczyny .... tak usypialam małego przed chwila i pomyslalam ... czy to ze czasem dostanie ziemniaka z talerza a ziemniak z mlekiem robiony to znaczy nie ma uczulenia na mleko ? to pierwsze pytanie a kolejne takie jak wprowadzić mleko ? z kasza manna? a np te manne to rzadko średnio czy tak zeby łyżka stala? sama z owocami ?
Nie koniecznie! Moze dostawac za malo alergena i alergia sie nie pokaze. Musisz spróbowac podac mleko i wtedy bedziesz miec 100% pewności. Czesto jest tak ze dzieci jedza danonki, przetwory mleczne i nic im nie jest. Wypija mleko i alergia sie pokazuje. Zrób na spróbowanie manne na mleku, mozesz dodac owoc-konsystencja taka jaka lubi Pawełek
A mięso mielone można dać ? Takie domowej roboty![]()
PAtryk juz próbował- nic mu nie było wręcz był zachwycony do tego buraczki i ziemniaki - mniam mniam![]()
Ja dałam malej mieso mielone, zrobilam kotlety gotowane-oczywiscie nie solilam, nie pieprzyłam-dodalam majeranek i pietruszke
dziewczyny, mam pytanie, od kiedy można podawać czosnek dziecku? Koleżanka ma rocznego synka i tak się wczoraj zastanawiałyśmy czy on już może czy jeszcze nie?
Czosnek po 10 miesiącu - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Podziel się: