Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hahahaha posikam sieEch, zapomniałam żeś Ty matka i żona idealnaz kim ja tu się porównuję!!!
![]()
idealna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahaha posikam sieEch, zapomniałam żeś Ty matka i żona idealnaz kim ja tu się porównuję!!!
![]()
ja dla Pawełka robei czasem z 1 jajeczka czasem z 2 na maselku podsmazam trocheMoja też lubi jajka..teściowa jej w rosołku rozbełtowuje jajko, jeszcze jakiś czas temu same żółtko, teraz już całe jajko - tylko nie powiem Wam, jaki potem jest pampers z "wkładką" - masakra!!:-) I upomina się mała, jak jemy jajecznicę - też jej daję troszkę..
tak dałabym :d a czemu z paczki ejszcze dajesz zupe ??? ja robilam nie raz paweł lubi bo ma zupe i miesko moja siostra tez robi pyszna zupe z klopsikami ...No dobra, Kasia. A jak chcę zrobić zupę z klopsikami? Dałabyś to dziecku? Skład jest taki mielone (może być nawet z indyka), marchew, ziemniaki, woda, śmietana , no i wiadomo barszcz biały lub żur z paczki
Tak bym chciała żeby jadła to co my, problem byłby z głowy![]()