reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mlode Mamusie

reklama
anik- moz ty jakas alergie masz??skoro tak dlugo chorujesz na to gardelko?? bo ja tez czesto rano mam klopoty z gardlem i nie jest to wina przeziebienia.
wodniczka- jak ty to qurcze robisz ze takie duze zdjecia wklejasz?? p.s. sliczna zime juz masz.

A i mnie taki śnieg (może jest go trochę mniej w centrum, ale na obrzeżach napewno) JEST :laugh:

Ale Ty masz morze...a ja je kocham. Niestety miłość to nieodwzajemniona, bo widujemy się rzadko (raz w roku)... :)

reklama
Do góry